Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Clubul Pandurii Targu Jiu, petitie on-line disperata prin care cere autoritatilor locale sa ajute echipa si sa termine noul stadion!

Clubul fanion al Gorjului, Pandurii Targu Jiu, trece prin cea mai neagra perioada din istorie. fara finantare din partea autoritatilor locale, echipa de fotbal a reusit sa faca minuni in turul Ligii a doua si s-a clsat la mijlocul clasamentului. Viitorul este unul crancen, daca fostii finantatori nu se vor intaorce langa echipa.

Inceputul de an a adus si primul gest de disperare al Pandurilor: o petitie on-line prin care cei de la Pandurii fac un apel public ca acționarii să revină lângă echipă, dar și ca stadionul să fie finalizat mai repede.

“Reprezentanţilor autorităţilor locale ale Municipiului Târgu Jiu şi judeţului Gorj le urăm ca în noul an să îşi amintească mai des că Pandurii echipa de fotbal a oraşului Târgu Jiu şi să fie prezenţi chiar la meciurile de pe teren propriu ale echipei Pandurii, aşa cum făceau atunci când Pandurii evolua în Liga I sau în cupele europene. Le urăm de asemenea să fie alături de echipa oraşului şi să fie mândri din nou de Pandurii aşa cum au fost atunci când echipa a devenit vicecampioana României şi a jucat în grupele Europa League”, se arata in textul petitiei on-line.

Clubul cere prin petiția online, pe care o puteți susține AICI, următoarele lucruri:

“-  Solicităm autorităţilor locale să sprijine fotbalul gorjean şi să fie alături de Pandurii la fel ca atunci când au fondat echipa de fotbal;

–  Solicităm autorităţilor locale să grăbească demersurile pentru a finaliza lucrările la Stadionul Municipal din Târgu Jiu;

–  Solicităm revenirea pe propriul teren a echipei de fotbal PANDURII şi inaugurarea cât mai rapidă a noului stadion;

–  Solicităm  o mai mare implicare în sprijinirea activităţii Centrului de Copii şi Juniori al echipei Pandurii, pentru ca acolo să se pregătească în condiţii normale cât mai mulţi copii şi tineri care acum dispută meciurile oficiale pe terenurile din Complexul Sportiv Municipal”.

Fostii finantatori, printre care cei mai importanti erau Complexul Energetic Oltenia si autoritatile locale, s-au retras dupa ce au reprosat vechii conduceri nereguli in cheltuirea sumelor prin care finantau gruparea din Targu Jiu.

In acet moment, clubul este condus tot de fostul presedinte Marin Condescu, care se afla in proces cu fostii finantatori pentru plata a doua milioane de euro, bani care ar fi ramas neplatiti de acestia, desi apareau in vechilor contracte de finantare. In prima instanta, clubul a castigat procesul, dar decizia nu este definitiva.

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of