vineri, noiembrie 27, 2020
3.9 C
Craiova

14 angajați ai Casei de Asigurări de Sănătate Olt au Covid-19

Un număr de 14 angajaţi ai Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Olt sunt în prezent infectaţi cu SARS-CoV-2 şi se află în izolare la domiciliu, însă activitatea instituţiei continuă atât cu publicul, cât şi în privinţa plăţilor către furnizori, potrivit directorului Sorina Oancea.

„Cu efortul întregului colectiv, în aceste condiţii, activitatea se desfăşoară fără disfuncţionalităţi. Este asigurată activitatea cu publicul, atât pentru solicitările asiguraţilor, cât şi de acordare dispozitive medicale, s-au efectuat toate plăţile către toţi furnizorii de servicii medicale în calendarul de raportare şi decontare servicii medicale, precum şi orice altă activitate specifică. La nivelul CAS Olt sunt 14 colegi în izolare la domiciliu, sub supraveghere medicală”, a spus Sorina Oancea, citat de Agerpres.

În judeţul Olt au fost raportate miercuri 113 noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2, printre persoanele confirmate fiind şi patru angajaţi ai spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, un salariat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, doi angajaţi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean şi patru cazuri la unităţi de învăţământ.

În spitalele din judeţ sunt internate 166 de persoane confirmate cu noul coronavirus, dintre care 20 la secţii ATI.

De la începutul pandemiei în judeţul Olt au fost confirmate 5.876 cazuri şi au decedat 148 de persoane cu COVID-19.

Ultimele stiri

ANGAJAMENT ȘI DISCIPLINĂ 26.11.2020

Uniunea Salvați România+Fără penali în funcții Schimbarea mentalitățiiO adevărată reformă în educațieProtejarea mediului+O Românie...

Leul din clipul manelistului Dani Mocanu, găsit la un executor judecătoresc

Mai multe percheziții au avut loc în ultimele zile cu scopul de a găsi leul rănit filmat în cel mai recent videoclip...

Emil Moț: Vineri se aprind luminile de Sărbători în Slatina

Municipiul Slatina este pregătit să întâmpine sărbătorile de iarnă, iluminatul festiv urmând a fi inaugurat vineri, 27 noiembrie, la orele 17:00.

Lumea sportivă, în doliu după Maradona: Îi spunem „Adio!” unui idol

Preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic, germanul Thomas Bach, a afirmat că Diego Maradona, decedat miercuri la vârsta de 60 de ani, a fost...

Doi oameni au murit la o clinică particulară din Craiova

Un bărbat de 79 de ani şi o femeie de 66 de ani au decedat, miercuri seară, la o clinică privată din...

More Articles Like This