luni, iulie 22, 2024
24.2 C
Craiova

A început Festivalul Internațional de Folclor „Hercules“. Pe scenă va urca și Niculina Stoican

De astăzi, a început Festivalul Internațional de Folclor „Hercules“, eveniment care are loc în stațiunea Băile Herculane.

În acest an, festivalul ajuns la a 54-a ediție va dura 7 zile, după cum au anunțat organizatorii. Pentru al doilea an consecutiv, la Herculane va răsuna Muzica Militară a Forțelor Navale Române, cea mai titrata fanfară militară a României. În plus, pe 3 iulie, pe scena Teatrului de Vară din Parcul Vicol va urca îndrăgita interpretă de muzică populară Niculina Stoican.

„Începând de luni, 1 iulie, și până duminică, 7 iulie, Băile Herculane va deveni capitala folclorului internațional cu seri de spectacol minunate la Teatrul de Vară din Parcul Vicol, cu recitaluri ale unor mari artiști ai folclorului românesc, cu ansambluri din România și din străinătate, dar și cu participarea Muzicii Militare a Forțelor Navale Române. Ba mai mult, se împlinesc 55 de ani de la înființarea ansamblului «Semenicul», iar acesta este un motiv de mare sărbătoare sâmbătă, 6 iulie, și duminică, 7 iulie, când membrii ai ansamblului din toate generațiile se vor reuni pe scena festivalului de folclor. Va fi o atmosferă de neuitat la Băile Herculane între 1-7 iulie 2024, așadar nu lipsiți de la nici una dintre serile festivalului. Vă așteptăm cu drag!“, este mesajul organizatorilor.

A început Festivalul Internațional de Folclor „Hercules“

Ultimele stiri

Joe Biden şi-a retras candidatura de la prezidențiale. Vicepreședintele Kamala Harris va deveni adversara lui Donald Trump în cursa pentru Casa Albă

Președintele Joe Biden s-a retras din cursa prezidențială a SUA din 2024. Acesta a făcut anunțul sâmbătă seară, pe...

Mai multe articole din aceeasi categorie