Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

A murit Constantin Mudava! Bionenergeticianul care a candidat si la presedintia Romaniei s-a stins la varsta de 83 de ani!

Bioenergeticianul Constantin Mudava, supranumit „vindecătorul lui Nicolae Ceaşescu“, a fost  înmormântat duminică, în Cimitirul Central din Târgovişte. Constantin Mudava a murit joi, 1 noiembrie, la vârsta de 83 de ani, în secţia Îngrijiri Paliative a spitalului din Târgovişte, unde fusese internat în urma unui infarct în urmă cu două săptămâni. „Fenomenul Vindecator” ducea o luptă crâncenă cu mai multe afecţiuni, de aproximativ doi ani.  

„Ne pare nespus de rău. Pentru noi a fost un om extraordinar, bun. Am avut grijă de el şase ani de zile şi de Crăciun, şi de Paşte, şi de ziua lui de naştere şi tot timpul. I-a salvat pe alţii, dar pe el nu a mai putut să se salveze. Câte să mai facă şi el? A suferit de prea multe boli în ultimii ani. A avut probleme mari şi astea l-au doborât”, a spus Maria Iordache, cuscra lui Constantin Mudava.

Trupul neînsufleţit al lui Constantin Mudava a fost condus pe ultimul drum doar de membrii familiei.

„După slujba de la Biserică mă simt mai uşurat, într-un fel. Parcă simt că s-a dus unde trebuie şi a terminat cu suferinţa. Aşa sper. Gura lumii este foarte mare. Fiecare crede ce vrea, înţelege ce vrea. Cine a fost de faţă şi a văzut ce putere avea şi ce făcea cu ea, să le explice celor care nu cred. Eu nu încerc să conving pe nimeni cui nu vrea să creadă. Sunt dovezi clare că avea puteri”, a spus fiul său, George Mudava.

 

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of