marți, august 9, 2022
34.5 C
Craiova

Fasole la ceaun si vin fiert si la Drobeta Turnu Severin! Festivitatile de 1 Decembrie s-au incheiat cu o retragere cu torte!

Ploaia rece nu i-a ținut departe pe severineni de locul unde s-au desfășurat manifestările de Ziua Națională. Aceștia au venit în număr mare în centrul orașului pentru a vedea parada militară. Manifestările de 1 Decembrie au început la ora 10,00, la Monumentul Eroilor, cu o slujbă religioasă, după care au avut loc depuneri de coroane și  parada militară.  Cei mai mici dintre participanți au foarte încântanți să vadă tehnica din dotare a jandarmilor ori pompierilor.

Manifestările au continuat pe strada Crișan, unde și anul acesta Primăria Drobeta Turnu Severin a pregătit pentru severineni fasole la ceaun, cu vin fiert. Activităţile dedicate ,,Zilei Naţionale a României” s-au încheiat la ora 18.00 cu solemnitatea retragerii cu torţe pe itinerarul Esplanada – Castelul de Apă – Primăria Drobeta Turnu Severin – Consiliul Judeţean Mehedinţi – Palatul Culturii Teodor Costescu – Cazarmă (I.S.U. ,,Drobeta”, I.J.J. Mehedinţi).

 

Ultimele stiri

Ministerul Sănătăţii: Peste 9.800 de cazuri noi de COVID-19; rata de infectare în Capitală – 9,62

Un număr de 9.864 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de...

Mai multe articole din aceeasi categorie