Adina Diaconu a cucerit medalia de aur la tenis de masa in Campionatul European de Tineret! Olteanca noastra de la CSM Slatina a reusit un turneu perfect si nu a pierdut niciun set din optimi pana in finala!

Adina Diaconu este noua regina a tenisului de masa european la tineret! Componenta a CSM Slatina, Adina a reusit la Gondomar, in Portugalia, un Campionat European de Tineret perfect! Eleva pregatita la Slatina de antrenorul Petre Arnautu a evoluat fara greseala si nu a inregistrat nicio infrnangere! Ba mai mult, din optimile de finala pana la castigarea titlului nu a mai pierdut niciun set, castigand fiecare partida cu 4-0! Felicitari, Adina! Felicitari, antrenorului lotului national, Viorel Filimon!

Iata rezultatele Adinei:

Grupa I de calificare

Adina DIACONU – PUCHOVANOVA Nikoleta (Slovacia) 4-2

Adina DIACONU – LCIKOVA Anezka (Cehia) 4-0

Adin DIACONU – KLEE Sophia 4-0

Grupa II de calificare

Adina DIACONU – MARTINS Raquel (Portugalia) 4-1

LUNG Lisa (Belgia) – Adina DIACONU 1-4

Adina DIACONU – LABOSOVA Ema (Slovacia) 4-1

Optimi de finala

KUKULKOVA Tatiana )Slovacia) – Adina DIACONU 0-4

Sferturi de finala

GUISNEL Oceane (Franta) – Adina DIACONU 0-4

Semifinale

BOGDANOVA Nadezhda (Belarus)- Adina DIACONU 0-4

Finala

Adina DIACONU – Maria MALANINA (Rusia) 4-0

“Ma bucura nespus aceasta medalie de aur! Imi pare bine ca mi-am revenit dupa un an mai greu! Mi-am impus jocul in fiecare meci si acest lucru a contat enorm! Sper ca si in viitor sa merg pe aceeasi linie”, a declarat dupa finala, [entru site-ul ETTU.org, campiona noastra.

La Campionatul European de Tineret din Portugalia, delgatia Romaniei a mai obtinu doua medalii de bornz:

  • Tania PLAIAN la simplu fete, bistriteanca fiind la un oas sa dispute o finala romaneasca impotriva Adinei, ea pierzand cu greu in fata bilorsei Nadezhda BOGDANOVA
  • Rares Sipos la simplu baieti, si clujanul fiind la un pas de finala, dupa ce a pierdut dramatic cu 3-4, 9-11 in decisiv, in fata viitorului campion european, grecul Ioannis Sgouropulos.

VEZI GALERIE FOTO DIN PORTUGALIA:

Articole asemanatoare

Lasa un comentariu