sâmbătă, aprilie 17, 2021
2.2 C
Craiova

Adio „baroni”? Ciolacu promite o nouă echipă la conducerea PSD

Marcel Ciolacu a anunțat în urmă cu scurt timp care sunt principalele sale obiective pentru reformarea partidului, având în vedere candidatura sa la șefia PSD.

„O NOUĂ #ECHIPĂ formată din oameni integri, cu experiență politică și expertiză profesională.

#RECONSTRUCȚIA ȘI #PROFESIONALIZAREA PARTIDULUI – prin aducerea în prima linie a profesioniștilor și a specialiștilor din partid, oameni competenți, oameni care au arătat ce pot în profesia lor și care sunt legitimați de încrederea acordată în comunitatea lor.

RECÂȘTIGAREA #PRESTIGIULUI PARTIDULUI – Membrii și simpatizanții noștri trebuie să aibă motive de mândrie pentru că fac parte din marea echipă a PSD!

O STÂNGĂ #MODERNĂ – PSD-ul anului 2020 este atât partidul care are grijă de pensionari sau de categoriile sociale defavorizate care au nevoie de sprijin, DAR ȘI partidul celor care au contribuit sau contribuie ACTIV la dezvoltarea României, al celor care își câștigă traiul de zi cu zi prin muncă cinstită. PSD = Partidul clasei de mijloc. DOAR reducerea sărăciei va conduce la creșterea clasei de mijloc din România!

#PATRIOTISM ECONOMIC – prin susținerea politicilor publice care să protejeze economia națională, pe angajații români – prin susținerea și promovarea intereselor agenților economici care produc în România și contribuie la dezvoltarea economică, la crearea de locuri de muncă și la creșterea veniturilor bugetului de stat – prin acțiuni ferme împotriva jefuirii resurselor naționale.

Acesta este Programul politic al echipei #PSD. Împreună vom merge în fața colegilor pentru a le cere încredere și susținere.

De fiecare dată când ceilalți au distrus, PSD a venit și a reconstruit! Mai mult decât oricând #România are nevoie de o stângă modernă și puternică. România are nevoie de PSD! Pentru că are nevoie de stabilitate, siguranță, reconstrucție și de creșterea nivelului de trai!

Așa să îmi ajute Dumnezeu!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Contracandidatul său la președinția PSD este fostul ministru al Finanțelor din Guvernul Viorica Dăncilă, Eugen Orlando Teodorovici.

Ultimele stiri

Ajutor de stat pentru viticultori: 500 de euro pe hectar

Președintele Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților, Adrian Chesnoiu (PSD Olt), a anunțat că a fost aprobată în plen...

Mai multe articole din aceeasi categorie