luni, iulie 4, 2022
33.4 C
Craiova

Adrian Pavel, Distribuție Oltenia: „Avem nevoie de copii care să învețe o meserie pentru viitorul acestei țări!”

Echipa emisiunii „Rațional” de la Euro Oltenia Info a fost prezentă la Liceul Tehnologic „Alexie Marin”, unde a avut loc un eveniment dedicat liceelor tehnologice, mai exact ucenicilor electricieni. Adrian Pavel, director DEM RED Distribuție Oltenia spune că „Avem nevoie de copii care să învețe o meserie pentru viitorul acestei țări. Noi, care am învățat o meserie de la înaintașii noștri, suntem datori să oferim copiilor posibilitatea de a învăța. Trebuie să ne aducem aminte de proverbul „Meseria este brățară de aur”. Orice copil care știe o meserie se poate descurca în viață”, a subliniat Adrian Pavel, în dialogul său cu Remus Alexandru Iordache.

Doru Boștină, manager al Departamentului Exploatare și Mentenanță Rețele Electrice din cadrul companiei Distribuție Oltenia, a vorbit despre noul laborator creat în cadrul liceului și în care elevii vor învăța de la specialiști despre tainele rețelelor electrice. Mai mult, vor fi acordate și o serie de burse pentru primii cinci elevi care au rezultate bune. „În decursul celor trei ani vom vedea care dintre ei sunt aplecați spre această meserie. Este o meserie foarte frumoasă, dar nu oricine o poate face. Trebuie să știm că fără energie nimic nu se învârte”.

Merită precizat că acțiunea de la Liceul Tehnologic are ca partener și compania ADREM, una dintre firmele de top în ceea ce privește ingineria industrială și cel mai mare furnizor de servicii pentru rețelele de utilități din România.

Imagine și montaj: Armand Băloi

Ultimele stiri

Video: 28 iulie: deschidere DEx12 Centura Slatina?

Dupa ce in luna martie a finalizat primii kilometri de drum expres din Romania – 18,5 km din Craiova...

Mai multe articole din aceeasi categorie