Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Aeroportul International Craiova, surpriza inainte de Craciun pentru olteni: zbor direct catre Bruxelles!

Aeroportul International Craiova continua sa ofere oltenilor noi rute de zbor.  Conducerea aeroportului a anuntat oficial ca, din aceasta luna, calatorii vor putea ajunge pe calea aerului direct la Bruxelles.

Directorul Aeroportului Internaţional Craiova, Mircea Dumitru, a anunţat astăzi, în cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean (CJ) Dolj, că începând de sâmbătă, 15 decembrie, la aeroport se va deschide o nouă rută, către Bruxelles (Charleroi).

Cursa va fi operată de compania Wizz Air, cu două zboruri pe săptămână: marţea şi sâmbăta. „De mâine se dechide cursa Craiova – Bruxelles, o nouă rută de la Aeroportul Craiova, şi avem deja 138 de pasageri pe plecare şi 178 pe sosire. Până la sfârşitul anului sper să ajungem la 495.000 de pasageri“, a spus Dumitru.

Potrivit informaţiilor de pe site-ul Aeroportului Craiova, zborul spre Bruxelles va decola la ora 18.50 şi va dura două ore şi 45 de minute, fără escală. De la Bruxelles – Charleroi se va zbura spre Craiova la ora 20.00 (ora locală, 21.00 ora României), aterizarea în Bănie fiind la ora 23.35, după două ore şi 35 de minute de zbor.

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of