Ai planuri de Valentine’s Day? Dacă nu, iată câteva idei!

Sărbătoarea de Valentine’s Day se apropie. Este un moment în care poți petrece alături de persoana iubită clipe de neuitat. Întreaga Europă sărbătorește dragostea, de ce nu ai face-o și tu?

Toate orașele europene sunt an de an pregătite pentru această ocazie cu totul specială, iar decorațiunile  în formă de inimioare invadează magazine, hoteluri și…mai toate locurile! Poți opta pentru clasica cină romantică, dar… cu adevarăt romantică și memorabilă ar fi o escapadă!

Dacă ești indecis, noi am găsit trei destinații perfecte. Ne-au ajutat prietenii noștri de la Agenția de Turism Business Trip din Slatina.

Poiana Brașov: piscină, schi, saună


1. Poți merge în Poiana Brașov la Hotel Piatra Mare. Un hotel de 4 stele care oferă spații de relaxare cum ar fi: o zonă spa cu piscină interioară, sală de gimnastică, saună, salină și cadă cu hidromasaj.

Hotelul Piatra Mare este situat în stațiunea Poiana Brașov, la doar 600 de metri de stația de schi Bradul. Oferă camere cu acces Wi-Fi gratuit și balcon privat, mic dejun cu trei săli în care ai meniuri la alegere – fie traditional, fie international.

Există linie de autobuz spre Brașov, unde ai ce vedea: Biserica Neagră, centrul istoric, plimbare sub Tâmpa sau pe strada Republicii, plină cu magazine și restaurante pentru toate gusturile și buzunarele. Prețurile pentru cazare la Piatra Mare pornesc de la 460RON/persoană pentru perioada 14.02 – 16.02.2020.

Milano: ciocolată artizanală de la Armani!

2. Italienii sunt recunoscuți pentru temperamentul lor pasional, nu? Poți merge de Valentine’s Day în Milano, un oraș cosmopolit, care îți oferă multe opțiuni romantice alături de persoana iubită. O poți răsfăța cu bomboane de ciocolată artizanale de la Armani – Dolci by Guido Gobino, iar apoi puteti lua masa într-un restaurant cu vedere panoramică (Terrazza 12, Rinascente, Duomo 21 Terrace).


Zborurile spre Milano cu Wizz Air sunt 30 de euro, iar prețul cazării depinde de locație. 

Milano este recunoscut ca fiind una dintre capitalele modei și design-ului, metropola Lombardiei fiind faimoasă prin casele de modă și magazine, cum ar fi cele de pe via Montenapoleone sau din renumita Galleria Vittorio Emanuele II din Piazza Duomo (considerată a fi cel mai vechi shopping mall al lumii).

Barcelona: apusul perfect


3. Ca toti latinii, spaniolii sărbătoresc cu entuziasm ziua iubirii. Barcelona este  cunoscută pentru străzile frumoase și arhitectura lui Gaudi. Pe lângă acestea, puteți face o plimbare în cartierul gotic (Barri Gotic) sau El Born, iar la finalul zilei puteți vedea un apus perfect, în drum spre plajă. Vă puteți caza la Hotel 1898 – care are vedere panoramică și piscină pe acoperiș. Pentru o cină romantică aveți de unde alege: Tintoreria Dontell sau un restaurant clasic, La Luna din cartierul El Born.


Zborurile către Barcelona din Craiova încep de la 63 de euro, iar cazarea depinde, de asemenea, de locație.

Cadou special!

Pentru că se obișnuieste să se dăruiască un cadou de Ziua îndrăgostiților, și anul acesta îi poți oferi un voucher personalizat care poate fi folosit în decurs de 1 an la oricare sejur de pe site-ul Agenției Business Trip. Las-o pe ea sa aleagă destinatia! Voucherul îl poți găsi aici: https://business-trip.ro/voucher-cadou . El va ajunge la tine într-un plic elegant negru, iar tot ce trebuie să faci este să ne contactezi și noi ne vom ocupa de restul! De altfel, ne poți contacta pentru orice sfat legat de vacanță, în cazul în care ești indecis sau vrei detalii despre o destinație anume!

Articole asemanatoare