Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Aladin Georgescu o ataca pe Ecaterina Andronescu pentru scrisoarea deschisa trimisa lui Liviu Dragnea! Fostul ministru l-a ajutat pe seful PSD din Mehedinti in multe campanii electorale!

Preşedintele PSD Mehedinţi, Aladin Georgescu, critică scrisoarea deschisă a senatoarei PSD Ecaterina Andronescu, originară din satul Colibaşi-Mehedinţi. În campania electorală din 2016, Georgescu a primit ajutorul acesteia. Ecaterina Andronescu a însoţit în mai multe rânduri caravana electorală a PSD-ului pe străzile Severinului ori în satele din Mehedinţi.
Fostul ministru al Educaţiei, Ecaterina Andronescu, nu se bucură de sprijin în judeţul din care provine. Liderul social-democrat din Mehedinţi, Aladin Georgescu, se disociază clar de scrisoarea deschisă prin care Ecaterina Andronescu îi cere lui Liviu Dragnea să se retragă de la şefia partidului, iar Guvernul Dăncilă să fie înlocuit cu un nou executiv, mai competent. „Am fost astăzi alături de doamna prof. dr. Ecaterina Andronescu, primită de fiecare dată cu simpatie în Mehedinţi pentru lucrurile bune făcute în sistemul de învăţământ din România. Mai avem multe lucruri bune de făcut, de la reabilitarea întregii infrastructuri educaţionale şi până la susţinerea permanentă a performanţei şcolare”, declara în iunie 2016 pentru o publicaţie locală, Aladin Georgescu, preşedintele PSD Mehedinţi.
Au trecut doi ani de atunci, iar acum Georgescu a postat pe Facebook:
“Regret profund modul în care doamna Andronescu percepe măsurile luate în interiorul partidului, îndemnând-o să reflecteze profund la criticile incorecte aduse membrilor PSD, membri care au susţinut-o în întreaga carieră politică şi i-au purtat un respect profund.
Este foarte ciudat că solicită înlocuirea unui guvern care a adus o creştere de 14% a salariului mediu în prima jumătate a acestui an, a determinat înfiinţarea a aproape 90 000 de noi locuri de muncă, a adus şomajul la cea mai scăzută cotă istorică şi a determinat investiţii străine directe cu 30% mai mari decât anul trecut – 2,19 vs 1,69 miliarde de euro”, spune preşedintele PSD Mehedinţi.
Senatorul PSD, Ecaterina Andronescu, a cerut, marţi, într-o scrisoare deschisă adresată membrilor PSD, ca liderul social-democrat Liviu Dragnea să se retragă din fruntea partidului, altfel PSD va pierde guvernarea, precum şi pregătirea unui guvern PSD de „super profesionişti”.
Andronescu afirmă că PSD trebuie să salveze atât ţara cât şi partidul “de la un dezastru major” spre care se îndreaptă “vertiginos”. În scrisoare, aceasta mai afirmă că Guvernul Dăncilă nu reprezintă PSD.

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of