Alarma de gradul zero la Craiova! Antrenorul a fost operat de urgenta! Doctorii spun ca avea vase de sange astupate in proportie de 80 la suta!

Bogdan Burcea, antrenorul alături de care SCM Craiova triumfa în Cupa EHF în urmă cu un sezon, are mari probleme de sănătate, acesta ajungând de urgență la spital după ce s-a simțit rău la antrenamentul de miercuri. al echipei sale.

A fost dus de urgență la spital, antrenorul având înțepături mari în zona inimii. I-a fost făcut de urgență o coronarografie, care a dezvăluit faptul că trebuie operat de urgență, având nevoie de un stent la inimă.

“Vreau să-i mulțumesc asistentului șef de la SMURD Craiova, Ovidiu Catalina și domnului doctor cardiolog Eugen Cereanu. Au acționat rapid și mi-au salvat practic viața”, a spus tehnicianul.

El a fost operat la București de chirugul cardiolog doctorul Cristina Spânu.

“Vreau să-i mulțumesc și dumneaei pentru profesionalismul de care a dat dovadă”, a subliniat antrenorul.

Antrenorul a povestit că medicii i-au descoperit în urma unor analize vase de sânge astupate în proporție de 80%, motiv pentru care l-au operat de urgență. Burcea a avut nevoie de un stent la inimă, însă acum se simte mult mai bine.

“Sunt norocos că mai sunt în viață. Mi-au găsit vase de sânge astupate în proporție de 80%. Vreau să-i mulțumesc asistentului șef de la SMURD Craiova, Ovidiu Catalina și domnului doctor cardiolog Eugen Cereanu. Au acționat rapid și mi-au salvat practic viața. Vreau să-i mulțumesc și dumneaei pentru profesionalismul de care a dat dovadă”, a spus Bogdan Burcea pentru GSP.

Bogdan Burcea va rata însă un meci extrem de important al Craiovei. SCM joacă duminică în deplasare cu Brașov. Craiova se află pe locul 6 în acest moment, în afara cupelor europene, iar un eșec la Brașov e sinonim cu ratarea acestui obiectiv. Totuși, victoria le readuce serios în cursa pentru locul 3 pe oltence, care au și un meci mai puțin disputat decât Corna, echipa care se află pe locul 3 în acest moment, cu patru puncte avans.

“Mi s-a transmis că nu am voie în nici un chip să merg la meci. Eu mă simt bine însă și nu pot sta deoparte. Trebuie însă să mă gândesc și la sănătatea mea.Fetele trebuie să joace pentru ele, nu pentru mine. Știu foarte bine că de acest meci depinde în mare măsură locul de cupă europeană în sezonul viitor” – a declarat Bogdan Burcea.

Articole asemanatoare

Lasa un comentariu