joi, iunie 13, 2024
24 C
Craiova

Alegeri 2024 Craiova. Olguța Vasilescu: „Am votat pentru continuarea transformărilor din oraș“

Alegeri 2024 Craiova. Primarul municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, a declarat duminică, la ieșirea de la urne, că schimbările pozitive pe care orașul le-a parcurs trebuie duse mai departe, iar opțiunea pe care și-a exprimat-o prin vot a fost de susținere a continuității acestui proces și în favoarea echipei care poate să o garanteze.

Am votat pentru continuarea transformărilor din oraș, pentru un oraș verde, pentru un oraș atractiv, pentru un oraș puternic din punct de vedere economic. În același timp, am votat pentru o echipă, deoarece și echipa este foarte importantă. Îi îndemn pe toți cetățenii Craiovei să iasă la vot, întrucât semnalul lor este esențial pentru toți competitorii politici de astăzi“, a afirmat primarul Craiovei. 

Lia Olguța Vasilescu și-a exercitat dreptul de vot la scrutinul pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European și a autorităților administrației publice locale la Secția de Votare nr. 144, amenajată în cadrul Grădiniței cu Program Prelungit „Petrache Poenaru“, din Craiova.

Alegeri 2024 Craiova. Claudiu Manda: „Am votat cu cei mai buni candidați“

Deputatul european Claudiu Manda, președintele PSD Dolj, a declarat duminică, la ieșirea de la urne, că atât municipiului Craiova, cât și județul Dolj trebuie să-și continue parcursul favorabil al dezvoltării, exprimându-și încrederea în echipele care asigură conducerea celor două administrații. 

Am votat cu cei mai buni candidați. Nu o spun eu, ci o spun oamenii cu care ne-am întâlnit de-a lungul acestei campanii electorale. O spun sondajele de opinie și se va reflecta în rezultatele pe care le vom vedea cu toții deseară, după închiderea urnelor, rezultate în privința cărora sunt încrezător că vor fi foarte bune. Am votat pentru Craiova, pentru că oamenii trebuie să se uite la cei care pot să dezvolte acest oraș, cel puțin în ritmul în care se întâmplă acum. Din acest punct de vedere, eu apreciez că oamenii au de ales între certitudini și promisiuni, iar atunci situația se simplifică foarte mult.

Mai cred că toți cei care au drept de vot trebuie să vină la urne. Altfel, vom avea o prezență mică și vor fi aceleași voci care ne vor spune că, indiferent cine iese primar, nu are legitimitate. Așadar, indiferent de opțiunea pentru un candidat sau altul, cel mai bine este ca oamenii să iasă la vot. La Consiliul Județean Dolj, am votat cu un om pe care îl cunosc și în care am foarte mare încredere. Am votat și pentru echipa lui, în care, de asemenea, am multă încredere. Au demonstrat că știu și că pot să se implice pentru a duce Doljul mai departe”, a afirmat deputatul european Claudiu Manda, președintele Organizației Județene Dolj a PSD.

Cosmin Vasile: „Am votat pentru a continua proiectele care asigură dezvoltarea județului“

La rândul său, președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, a declarat că, prin votul acordat duminică, și-a exprimat opțiunea ca județul să rămână în fruntea clasamentului național al finanțărilor nerambursabile absorbite și să beneficieze de cea mai eficientă reprezentare în Parlamentul European. 

Am votat pentru a continua proiectele care asigură dezvoltarea județului, pentru a rămâne pe primul loc în atragerea fondurilor europene, pentru a transforma în bine Doljul, pentru ca județul și regiunea noastră să fie reprezentate în Parlamentul European. Ne dorim ca toți cetățenii să fie mulțumiți de modul în care arată județul, să rămână sau să revină acasă. Îi îndemn, de asemenea, pe toți să vină la urne. Fiecare vot este important și fiecare părere, indiferent cum și-o exprimă, contează pentru noi, politicienii“, a afirmat președintele Consiliului Județean Dolj.

Cosmin Vasile și-a exercitat dreptul de vot la scrutinul pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European și a autorităților administrației publice locale la Secția de Votare nr. 398, amenajată în cadrul Grădiniței cu Program Normal Preajba.

Ultimele stiri

CE SURPRIZĂ! „Zeița de la Montreal”, sfaturi pentru „tricolore” înainte de JO

Nadia Comăneci a ținut să le încurajeze personal pe fetele din lotul național de gimnastică înaintea competiției supreme de...

Mai multe articole din aceeasi categorie