marți, mai 18, 2021
13 C
Craiova

ALRO deschide după Paști un centru de vaccinare în incinta uzinei

ALRO a primit aprobarea Departamentului de Sănătate Publică pentru a deschide un centru de vaccinare împotriva COVID-19 în interiorul unității sale din Slatina. Angajații Grupului și familiile acestora se vor putea vaccina începând cu data de 4 mai 2021.

„Vaccinarea este singura șansă de a reveni la o stare de normalitate atât în viața noastră privată, cât și în cea de afaceri și considerăm că este de datoria noastră să sprijinim eforturile autorităților locale și naționale de a accelera acest proces și de a oferi angajaților noștri oportunitatea să primească protecția necesară împotriva COVID-19”,a declarat Marian Năstase, președintele Consiliului de Administrație al ALRO.

În centrul de la ALRO vor fi vaccinaţi şi angajaţi ai altor patru companii de pe platforma industrială Slatina, respectiv Pirelli, Bekaert, TMK-Artrom şi Prysmian.

Încă de la începutul pandemiei, Grupul ALRO a susținut eforturile instituțiilor locale și naționale de prevenire și atenuare a efectelor crizei din sănătate prin donații de peste 1.000.000 lei, constând în bani, echipamente medicale și de protecție. Grupul a implementat protocoale și proceduri complexe pentru a menține continuitatea activității și pentru a opera în condiții de siguranță, la parametri normali, cu un lanț de distribuție complet funcțional.

Ultimele stiri

Dragnea, trimis în judecată în dosarul privind ceremonia lui Donald Trump

Procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată a lui Liviu Dragnea - pentru două fapte de trafic de influență...

Mai multe articole din aceeasi categorie