ANAF vinde bunuri confiscate în Dolj și Mehedinți

Direcţiile generale executări silite cazuri speciale din cadrul ANAF Dolj și Mehedinți scot la vânzare bunuri confiscate și intrate în proprietatea privată a statului.

Condiții

Valorificarea bunurilor se va face până la data de 20 martie 2020. Solicitările privind achiziţionarea de astfel de bunuri se depun la sediile instituțiilor menționate, de luni până joi, între orele 9-15.00, iar vineri, între orele 9-13.00.

Trebuie depuse următoarele documente: cerere completată și semnată, precum și copie de pe codul unic de înregistrare (CUI) și de pe cartea de identitate a solicitatntului. Vânzarea bunurilor se va face în ordinea cronologică a înregistrării cererilor, în limita stocului disponibil.

Bunuri scoase la vânzare

În Mehedinți vor fi scoase la vânzare numeroase obiecte de uz casnic din plastic (căzi de baie, pahare, recipiente, ghivece de flori, caserole de diferite dimensiuni etc.) din sticlă (seturi de pahare mici, medii și mari, sticle de diferite mărimi, căni etc.), vase de bucătărie (oale din inox și emailate, ceaune emailate etc.), trolere de fiferite dimensiuni, lămpi solare, scaune, fiare de călcat, fețe de masă, aplice electrice, lumânări parfumate și detergenți la capsule,  precum și cruci din marmură sau mozaicate. Toate bunurile sunt la prețuri foarte mici, cu până la 90%  sub prețurile din comerț.

În Dolj, Fiscul vinde o lansetă (20 de lei), un laptop HP (150 lei), 2.000 kg de păcură ( 1 leu/kg) și sute de litri de produse petroliere (1,13 lei/l), precum și un autoturism Peugeot 306, an fabricație 1993 (1.491 lei!).

Unde puteți depune cererile?

Adresa pentru județul Dolj este: Direcția generală executări silite cazuri speciale – Direcţia operativă valorificare bunuri confiscate, Serviclui teritorial de vaiorificare bunuri nr. 4 din Crajova, str. Amaradia nr.93- 95 ,camera 213, etaj 2, județul Dolj.

În Mehedinți: Direcţia generală executări silite cazuri speciale – Direcţia operativă valorificare bunuri confiscate, Serviclui teritorial de valorificare bunuri, nr. 4 din Drobeta Turnu-Severin, Piata Radu Negru nr. 17 camera 418, etaj 4, judetul Mehedinți.

Articole asemanatoare