sâmbătă, august 13, 2022
21.2 C
Craiova

Ansamblul „Maria Tănase” din Craiova reia spectacolele cu public

Ansamblul Folcloric „Maria Tănase” anunță că la sfârșitul lunii va avea loc premiera spectacolului “Iote vara oltenească!”, cu public.

Premiera a fost stabilită în data de 25 mai 2021, de la ora 18:00 pe scena Teatrului National “Marin Sorescu” din Craiova.

Soliștii Ansamblului Folcloric „Maria Tănase”- Niculina Stoican, Mariana Ionescu Căpitănescu, Constantin Enceanu, Petrică Mîțu Stoian, Lavinia Bîrsoghe, Liliana Popa, Manuela Moțocu, Aneta Şişu, Marius Măgureanu, Cristian Bănăţeanu, Ciri Mayer și Liviu Dică – vor fi acompaniați de orchestra ansamblului dirijată de Nicolae Drăghia.

Coregrafia spectacolului este semnată de Ionel Garoafă, iar scenariul și regia sunt semnate de Gabriela Nedelcu Pasarin, după cum se arată în comunicatul Ansamblului.

„Avusărăm iarna ca primăvara și-n primăvară vă povestim ce face olteanu’ vara.
Că vorba aceea, omul gospodar își face vara sanie și iarna căruță.
Și iote că ne gândirăm să vă aducem aminte de cum era odată când olteanu’ ținea de legile lui și nu se pierdea în nimicuri lumești.
Așa că, boieri dumneavoastră, vă așteptăm cu mic, cu mare să ne vedeți și să ne aplaudați!”, spun artiștii.

Biletele se pot procura de la Agentia Teatrului National Craiova, la pretul de 40 lei (tarif intreg) sau 20 lei (tarif redus, pentru elevi, studenți și pensionari). Important de precizat este că locurile sunt limitate la 50% din capacitatea sălii.

Ultimele stiri

20 de trenuri electrice vor circula în România. Craiova este inclusă în rute

Autoritatea pentru Reformă Feroviară anunță, joi, deschiderea seriei achizițiilor de material rulant prin Planul Național de Redresare și Reziliență...

Mai multe articole din aceeasi categorie