joi, decembrie 9, 2021
1 C
Craiova

Antrenor de fitness din Slatina: „De burtă scapi cu mișcare, alimentație și somn!”

Eremencu Valentin, fost sportiv și antrenor de fitness, explică, în emisiunea „Rațional” de la Euro Oltenia Info, care este „secretul” dacă vrei să scapi de țesutul adipos de pe abdomen. Cu atât mai mult cu cât în ultimele luni, mai ales în starea de urgență când erau interzise ieșirile la sală sau în parcuri, mulți au acumulat kilograme în plus.

„Să spulberăm un mit. Nu este adevărat că lucrând abdomene scapi de burtă sau de țesutul adipos. Făcând abdomene, dezvolți țesutul muscular care se află sub țesutul adipos. De burtă scapi numai lucrând la bandă, bicicletă, alergând, făcând mișcare strict cardiopulmonară, cardiovasculară și având foarte mare grijă al alimentație. Plus somn de calitate, de minim șase ore. Este nevoie de recuperare și este esențial un echilibru între antrenament, alimentație și recuperare”, a spus Valentin, care lucrează alături de mai mulți antrenori la sala 18 Gym din Slatina.

El a mai subliniat, în emisiunea moderată de Remus Iordache, că, din păcate, mulți ezită înainte de a intra într-o sală.

„La recepție ești îndrumat, în funcție de mai multe repere. Tu alegi ceea ce îți dorești. Există opțiunea de a lucra alături de un antrenor personal. Cel mai important e să depășești momentul de jenă. Trebuie să înțeleagă toți că noi vrem ca fiecare să aibă rezultate. Nu s-a întâmplat niciodată ca cineva să râdă de cineva care a venit la sală”.

Despre tipurile de antrenament, despre alimentație, despre ce ai „voie” să bei și cum să ajungi să ai un corp bine lucrat și sănătos, aflați mai multe urmărind emisiunea „Fitness, un mod de viață”, ce va fi postată integral mâine, pe www.euroolteniainfo.com și pe pagina de facebook a site-ului nostru.

Valentin Eremencu are o experiență de peste 10 ani in sport și este personal trainer la 18 Gym Fitness Club Slatina. Este acreditat de Wellzone Fitness Academy, instructor fitness si aerobic acreditat de Ministerul Educației și al Muncii. Deține centură neagră la Karate și este instructor de Tae-bo, body combat, kick boxing.

Ultimele stiri

MEDICINA DENTARĂ

MEDICINA DENTARĂ MEDICINA DENTARĂ Publicată de Euro Oltenia Info pe Miercuri, 8 decembrie 2021

Mai multe articole din aceeasi categorie