Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Artistii au avut, vineri noapte, Revelionul lor la Targu Jiu! Sute de cantareti au petrecut in Oltenia, avand timp, intre cateva hore, sa transmita urari si celor de la ANAF!

Dacă în Noaptea de Revelion au muncit, vineri artiştii populari din Gorj şi din ţară s-au distrat copios la Tragu Jiu. La restaurantul de pe insuliţă a fost programată a zecea ediţie a Revelionului Artiştilor şi Muzicanţilor. Au participat sute de interpreţi şi instrumentişti de muzică populară şi nu numai.

Nu chiar toţi artiştii s-au distrat. Au existat 4 formaţii care au întreţinut atmosfera. Revelionul Artistilor a inceput la ora 19,00 şi s-a incheiat sâmbătă, la ora 07,00 dimineata. Organizarea Revelionului Artiştilor şi Muzicanţilor la Târgu Jiu a devenit deja o tradiţie.

De la petrecere nu au lipsit muzica bună, mâncărurile fine și urările de bine. Unii dintre cei prezenţi nu i-au uitat nici pe inspectorii ANAF, care anunță controale în cazul cântăreților. iata cateva declaratii ale artistilor legate de planurile ANAF:

Valentin Sanfira: “Seara asta e a noastră, după care începem din nou înainte să cântăm. Poate să îi intereseze şi pe cei de la ANAF, normal. Luăm şi noi un ban şi statul şi toată lumea e fericită.”

Constantin Enceanu: “Nicio problemă, am Fiscul cu mine, soţia mea lucrează la Fisc şi cum vezi am luat o cu mine şi în seara asta, are facturierul, chitanţierul tot timpul, fără probleme.”

Jeni Nicolau: “Nu mi-e teamă decât de controlul ORL, să nu îmi bage ceva pe gât să îmi găsească amigdalele umflate de oboseală.”

Artiştii s-au distrat chiar mai bine decât se aşteptau la Revelionul muzicanţilor. „Este atât de frumos că nu mi-am putut imagina. M-am întâlnit cu mulţi profesori, dar şi cu elevi pe care i-am pregătit. Este o seară specială“, a mărturisit Florin Ionaş, care a regretat că nu a participat şi la petrecerea de anul trecut.   

Niculina Stoican a spus că anul acesta va fi unul deosebit de frumos şi plin de succese: „Să nu uitaţi că anul acesta suntem întregi de 100 de ori, de 100 de ori frumoşi şi drepţi şi de aceea le transmit tuturor La mulţi ani!”.


Revelionul artiştilor organizat la Târgu Jiu a ajuns la a zecea ediţie. Şi, de la un an la altul, numărul participanţilor a crescut.

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of