marți, mai 18, 2021
13 C
Craiova

Atenţionare Cod Roşu, sâmbătă, în Bucureşti! Peste 10.000 de PSD-işti olteni în straie albe vin în capitală, să apere democraţia!

Oltul va fi prezent cu peste 10.000 de oameni la mitingul pro-democrație pe care Partidul Social Democrat îl va organiza, sâmbătă seară, în Capitală (vezi fluturasul de mobilizare al tuturor organizatiilor mai jos).

 

Informația a fost dată publicității se secretarul general al PSD Olt, Virgil Delureanu.

„PSD Olt va avea peste 10.000 de oameni la mitingul pe care partidul îl va organiza sâmbătă în București. Ne vom deplasa cu mijloace de transport în comun și cu autoturisme personale. Mergem acolo să susținem statul de drept, democrația, manifestând împotriva abuzurilor de tot felul care au tot avut loc în ultimul timp în România”, a declarat secretarul general al PSD Olt.

Mitingul anunţat de PSD va avea loc în 9 iunie de la ora 20:00 şi va avea ca temă apărarea democraţiei şi a statului de drept, a afirmat luni, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional, liderul partidului, Liviu Dragnea.

„Este un miting împotriva faptului că democraţia şi statul de drept sunt puse sub semnul întrebării. Vrem să arătăm că suntem decişi să mergem până la capăt. Îi asteptm pe toti ce care doresc să trăiască într-o ţară liberă, unde instituţiile nu mai sunt sub teroare. O ţară care, din cauza unei propagande, se pune problema ca o structură neligitimă, obscură, subterană să paraziteze instituţiile statului, să influenţeze în mod ocult decizii importante, să permită abuzuri, intruziuni ilegale, să permită ca cetăţeni români, firme româneşti sa fie inchişi, zeci, sute, mii de destine să fie distruse, având în vedere niste interese care nu tot timpul sunt doar din interior”, a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat ce instituţii se află sub teroare şi ce instituţii fac abuzuri, el a răspuns că le va nominaliza la miting.

„Ne interesează să protejăm justiţia şi pe cei care o înfăptuiesc”, a precizat Dragnea, potrivit digi24.ro.

O particularitatea a mitingului este aceea că manifestanții vor fi îmbrăcați în haine albe.

 

Sursa: Olt Alert

 

Ultimele stiri

Dragnea, trimis în judecată în dosarul privind ceremonia lui Donald Trump

Procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată a lui Liviu Dragnea - pentru două fapte de trafic de influență...

Mai multe articole din aceeasi categorie