sâmbătă, august 13, 2022
21.2 C
Craiova

Au apărut primele imagini cu iahtul lui Jeff Bezos: costă 500 de milioane de dolari

Noul iaht al lui Jeff Bezos, unul dintre cei mai bogați oameni din lume și fondatorul Amazon, a fost dezvoltat în secret pe un șantier naval din Rotterdam. Iahtul va avea o lungime de 127 de metri, trei catarge, fiind, potrivit experților în domeniu, unul dintre cele mai mari iahturi cu vele care există.

Iahtul lui Bezos ar fi unul dintre cele mai scumpe de acest gen, estimat la aproximativ 500 de milioane de dolari, și va fi construit de Oceanco- un producător de iahturi din Olanda. Acest superyacht este magnific și grandios; va avea propriul heliport.

Iahtul negru transportat a fost scos recent, din șantierul naval în drum spre Alblasserdam, unde i se va oferi echipamentele finale.

Ambarcațiunea are o suprafață mai mare decât a unui teren de tenis și va fi la fel de înaltă ca „Marea Piramidă de la Giza”. Pe punte vor fi o piscină și un cinematograf.

Mai multe imagini cu interiorul unui model de lux au fost publicate pe pagina de Instagram a OceanCo alături de explicaţia: are „sistem de propulsie electrică hibridă ce foloseşte baterii ca sursă primară de energie. Iahtul de 90 de metri Kairos propulsează industria superiahturilor într-un viitor sustenabil”.

 

Ultimele stiri

20 de trenuri electrice vor circula în România. Craiova este inclusă în rute

Autoritatea pentru Reformă Feroviară anunță, joi, deschiderea seriei achizițiilor de material rulant prin Planul Național de Redresare și Reziliență...

Mai multe articole din aceeasi categorie