miercuri, decembrie 8, 2021
1 C
Craiova

Au început lucrările la noul sediu al Vămii din Râmnicu Vâlcea

Biroul Vamal din Râmnicu Vâlcea, care funcționează acum în oraș, aproape de gară, va fi mutat din municipiu. Asta înseamnă că traficul greu va dispărea din oraș, spre bucuria locuitorilor. Anunțul a fost făcut de primarul Mircia Gutău, care a prezentat, într-un comunicat de presă, și câteva imagini cu viitorul sediu al vămii.


„Primăria Râmnicu Vâlcea a demarat procedurile de construire în Sudul oraşului, în zona Parcului Industrial, cu acces direct din DN67 – strada Ştrandului, a unui nou sediu pentru Vama din Râmnicu Vâlcea, astfel încât traficul greu de marfă( tiruri și camioane) să fie scos complet din municipiu.

Ordinul de începere a lucrărilor a fost dat în 11.05.2020, iar executantul are la dispoziţie 12 luni pentru finalizarea lucrărilor.

După mutarea Biroului Vamal în viitorul sediu, destinaţia clădirii din vecinătatea Gării CFR în care această instituţie funcţionează în prezent – imobil ce va intra, la schimb, în proprietatea Municipiului – va fi stabilită în urma unor dezbateri publice”, se arată în comunicat.


Ultimele stiri

MEDICINA DENTARĂ

MEDICINA DENTARĂ MEDICINA DENTARĂ Publicată de Euro Oltenia Info pe Miercuri, 8 decembrie 2021

Mai multe articole din aceeasi categorie