sâmbătă, august 13, 2022
21.2 C
Craiova

Aur pentru David Popovici în proba de 200 de metri liber, la Campionatul European de înot pentru juniori de la Otopeni

David Popovici (17 ani) a cucerit medalia de aur în proba de 200 de metri liber, la Campionatul European de înot pentru juniori, care se defășoară în această săptămână la Otopeni.
Așa cum era de așteptat, David Popovici a terminat primul cursa din bazinul Complexului de Natație de la Otopeni, cu timpul 1.45.45.

”Am venit să-mi fac țara să sară, să le ridic așteptările spectatorilor. Sunt sigur că mulți sunt geloși pe ceea ce simt eu acum. Am onoarea să fiu eu. La probele individuale e vorba de adevăr. Mi-ar plăcea și mai mult să facem asta și cu componenții ștafetei”, a spus David Popovici, după ce a cucerit aurul la Otopeni.

David Popovici a fost susținut de cei dragi la Otopeni: ”Le mulțumesc, mă bucur că sunt aici, fără ajutorul lor nu aș fi fost aici”, a transmis David Popovici.
David Popovici va concura de la ora 18:57 în finala ștafetei mixte de 4×100 de metri liber, alături de Ştefan Cozma, Anastasia Bako şi Irina-Ana Preda.

Sursa: digisport.ro

Ultimele stiri

20 de trenuri electrice vor circula în România. Craiova este inclusă în rute

Autoritatea pentru Reformă Feroviară anunță, joi, deschiderea seriei achizițiilor de material rulant prin Planul Național de Redresare și Reziliență...

Mai multe articole din aceeasi categorie