Barack si Michelle Obama ar fi divortat! Care este motivul rupturii!

Barack si Michelle Obama s-au despartit

Barack si Michelle Obama au cuerit o lume intreaga in cele doua mandate de presedinte ale primului. In prezent, cei doi trec prin clipe grele. Media de peste Ocean sustine ca casatoria dintre cei doi s-a rupt si ca au divortat.

Divorțul lui Barack Obama de Michelle a părut inițial a fi un zvon care capătă contur. Fostul președinte al Statelor Unite a decis să petreacă mai puțin timp în compania soției sale și a celor două fiice, Malia (21 de ani) și Sasha (18 ani). El a preferat să călătorească în jurul lumii din motive profesionale.

Barack Obama a lăsat educația fetelor în grija exclusivă a mamei lor, notează Agerpres. La această problemă s-a adăuga nemulțumirea fostei Prime Doamne a Statelor Unite față de soțul ei. Ea i-ar fi reprosat ca nu și-ar fi respectat promisiunea de a o lăsa pe ea la conducere. Acestea ar fi unele dintre motivele pentru care soții ar fi decis să se separe. 

Barack si Michelle Obama, terapie de cuplu!

Nu este prima oară când există speculații privind o posibilă criză în relația soților Obama. Zvonurile au fost alimentate și de afirmațiile lui Michelle Obama, potrivit carora căsnicia este grea.

În momentul de ascensiune în cariera soțului ei, ea a mărturisit că au trecut printr-o ușoară criză. Au fost chiar nevoiți să facă terapie de cuplu. Mai multe reviste și ziare americane au scris că cei doi soți dorm în camere separate. Si că nu mai există relații între ei. Mai mult, Barack Obama ar fi spus că soția sa, Michelle, este o persoană rece, egoistă și distantă.

Deocamdată niciunul dintre soţi nu a dorit să facă declaraţii pe această temă, astfel încât trebuie aşteptat pentru a vedea dacă este vorba de un nou „fake news” sau dacă zvonurile devin realitate, scrie ziarul spaniol ABC.

Articole asemanatoare

Lasa un comentariu