luni, ianuarie 24, 2022
-3.6 C
Craiova

Basescu, invitat de onoare la o nunta cu 2.000 de participanti! Elena Udrea a fost si ea prezenta la petrecerea care a avut loc in 7 sate!

Traian Basescu a fost din nou vedeta preferata la posturilor de televiziune si a presei scrise. Fostul presedinte, alaturi de sotie, a luat participat la nunta primarului din orasul Ulmeni (Maramures), Lucian Morar, membru PMP. Edilul s-a casatorit cu solista de muzică populară Ioana Pricop. De la nunta nu a lipsit nici Elena Udrea, care a atras atentia cu un decolteu mai mult decat generos.

La petrecere au fost prezenți prieteni de-ai mirilor, oameni de afaceri, politicieni, reprezentanți ai administrațiilor locale, județene si directori de instituții. După ce şi-au primit invitaţii, cei doi miri au făcut un „maraton” prin toate cele 7 sate care au gazduit cei 2.000 de invitati. Si-au salutat oaspetii şi au petrecut câte puţin timp cu ei.

„Sunt şapte locaţii, eu cu Ioana i-am salutat pe toţi, câteva mii de oameni. Am fost alaturi si de cei care şi-ar fi dorit să fie aici cu noi, doar că au stat n alta locatie deoarece nu au existat spaţii atât de generoase, pentru câtă lume cred că o iubeşte mai ales pe Ioana”, a spus Lucian Morar.

Nuntașii au petrecut până dimineață în cele 7 locații din localitățile aparținătoare ale orașului Ulmeni, iar petrecerea continuă și duminica cu prânzul miresei, obicei specific in zona Maramureșului. Lucian Morar este la a doua căsătorie. Ioana Pricop este o cunoscută interpretă de muzică populară.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: adevarul.ro, romaniatv.ro

Ultimele stiri

Azi sărbătorim Mica Unire: 163 de ani de la Unirea Moldovei cu Țara Românească

Unirea Principatelor Române a avut loc la jumătatea secolului al XIX-lea prin unirea statelor Moldova și Țara Românească sub numele...

Mai multe articole din aceeasi categorie