luni, iulie 4, 2022
33.4 C
Craiova

Băsescu va candida la Primăria Capitalei. Udrea: „Strângeți-vă găletușele din nisip!”

Fostul președinte Traian Băsescu, actual europarlamentar al Partidului Mișcarea Populară, intră în cursă pentru Primăria Capitalei.

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a solicitat, ieri, membrilor şi simpatizanţilor partidului să strângă semnături pentru candidatura lui Traian Băsescu.

„În atenţia tuturor colegilor şi susţinătorilor PMP! Vă invităm să ne susţineţi în campania de strângere de semnături pentru viitorul Primar General al Municipiului Bucureşti! Cu Băsescu înainte! Toţi pentru Bucureşti!”, a scris Tomac, pe Facebook.

Alăturat textului, el a postat modelul listei de susţinători în vederea validării candidaturii lui Traian Băsescu pentru funcţia de primar al Capitalei.

Elena Udrea, fost ministru al Guvernului Boc în perioada în care era Traian Băsescu președinte, a scris, la rândul său, pe Facebook, un mesaj de susținere:

„Gata, s-a terminat cu gluma! Candidaţii şi susţinătorii lor, cei aflaţi la vedere sau ascunşi aiurea, prin «păduri», îşi pot lua galetuşele din nisip şi pot merge acasă! Traian Băsescu, candidează! Şi că întotdeauna, câştigă”, a scris, luni seară, Elena Udrea.

Inițial, Nicușor Dan era candidatul dreptei – PNL, USR, PMP –  la Primăria Capitalei, dar PMP a fost exclus de la negocieri la inițiativa USR. Concret, Dan Barna și echipa lui nu au vrut să stea la aceeași masa cu Traian Băsescu, după ce acesta a fost declarat colaborator al fostei Securități.

Traian Băsescu spune că în această campanie nu îl va ataca pe Nicușor Dan, pentru că adversarul lui este PSD și Gabriela Firea.

Ultimele stiri

Video: 28 iulie: deschidere DEx12 Centura Slatina?

Dupa ce in luna martie a finalizat primii kilometri de drum expres din Romania – 18,5 km din Craiova...

Mai multe articole din aceeasi categorie