Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Bianca Alexandra Tomulescu Gugulici, noua imagine a Politiei Romane! Valceanca de 22 de ani face parte din noua strategie de promovare a Politiei pe Facebook!

O tânără din judeţul Vâlcea a ajuns imaginea Poliţiei Române, ea fiind promovată pe site-urile de socializare acolo unde face senzaţie. Bianca Alexandra Tomulescu Gugulici, de 22 de ani, este de fel din comuna Nicolae Bălcescu, judeţul Vâlcea, ea absolvind cursurile şcolii de la Câmpina în decembrie 2017., cucerind mii de likeuri!

După aceea, tânăra a fost repartizată la Poliţia Capitalei, însă nu este încă poliţist cu responsabilităţi şi atribuţii depline, ea fiind sub tutela unui ofiţer şi rezolvând doar cazuri uşoare.

Acum, Bianca face parte şi din noua strategie de promovare a Poliţiei Române, ea fiind imaginea acestei instituţii pe Facebook, acolo unde a avut un mare succes. Una din fotografiile postate cu poliţista blondă şi extrem de senzuale a făcut senzaţie, având peste 3800 de like-uri.

Tânăra vâlceancă a absolvit Colegiul Naţional de Informatică ”Matei Basarab” din Râmnicu Vâlcea, cu media de Bacalaureat 7.43. Ea a fost admisă la Şcoala de Agenţi de Poliţie ”Vasile Lascăr” din Câmpina, unde a intrat penultima, fiind salvată de media de la BAC, însă în şcoală a învăţat destul de bine. Trebuie precizat că tatăl ei este şi el poliţist, însă la IPJ Vâlcea.

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of