sâmbătă, noiembrie 27, 2021
3.6 C
Craiova

Bucurie la Râmnicu Vâlcea: campioanele de la SCM, primite cu flori

SCM Râmnicu Vâlcea a câștigat două trofee dintr-o lovitură, după ce a învins aseară CSM București cu scorul de 22-19 în finala mare a Turneului Final Four din cadrul Cupei României. Echipa antrenată de Floentin Pera a intrat și în posesia Supercupei României.

Suporterii le-au întâmpinat cu entuziasm pe campioane, când au ajuns în oraș. Sportivele au scos cele două cupe și le-au ridicat în aer, pentru ca toți cei adunați să le poată vedea. Vâlcenii le-au oferit flori, le-au aplaudat și le-au cântat.

Antrenorul Florentin Pera și-a trecut în palmares primul trofeu în Cupa României, după ce a pierdut trei finale, una cu HCM Roman și două cu SCM Rm. Vâlcea, toate în fața echipei CSM București. 

„Mi-am dorit enorm de mult să câștig Cupa României, îmi lipsea din palmares. Este o performanță uriașă pentru mine. Dar fetele sunt principalele artizane ale acestei victorii, au respectat tot ce am pregătit. Au dat dovadă încă o dată de unitate de grup, am fost ca o familie, ne-am bucurat de fiecare gol, am luptat pentru fiecare minge încă din prima repriză. Mulțumim lui Dumnezeu pentru această zi minunată”, a declarat antrenorul echipei vâlcene pentru Pro Sport.

Foto: Pro Sport, Image Plus

Ultimele stiri

Ambasadorul Italiei a vizitat fabrica Pirelli din Slatina

ES Alfredo Durante Mangoni, ambasadorul Italiei la București, s-a aflat astăzi, pentru scurt timp, la Slatina. El a vizitat...

Mai multe articole din aceeasi categorie