Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Burt Reynolds, unul din starurile de la Hollywood, a murit la varsta de 82 de ani! Reynolds a fost si unul dintre favoritii publicului feminin din Romania inainte de 1989!

Pentru generatia + 45, actorul Burt Reynolds a fost una din vedetele care le-a fermecat adolescenta si tineretea! celebrul actor de la Hollywood a murit, din pacate, la 82 de ani, intr-un spital din Florida din cauza unui stop cardiac.

Problemele cu inima ale lui Reynolds erau mai vechi, el suferind o operatie complicata, dar incheiata cu succes, in anul 2010.

Placut de marele public mai ales pentru charmul sau, Burt Reynolds a reusit sa ii convinga si pe critici de talentul pe care il avea, el fiind niminalizat la Premiul Oscar în 1997  pentru rolul din “Boogie Nights”, pelicula pentru care a primit un Glob de Aur. Totusi, filmele care l-au facut celebru au fost “Deliverance”, “Longest Yard” şi “Smokey and The Bandit”.

În 2012, Burt Reynolds declara, într-un interviu, că regretă unele roluri alese, deoarece criteriul principal a fost amuzamentul, nu solicitarea profesională. Întrebat care ar trebui să fie epitaful său, actorul a răspuns: “A avut o viaţă dată naibii şi a făcut tot ce-a putut – chiar tot ce-a putut – ca să nu supere pe nimeni”.

 

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of