luni, septembrie 27, 2021
28.1 C
Craiova

Camelia Potec, realeasă în fruntea Federației Române de Natație

Fosta înotătoare Camelia Potec a fost realeasă în funcţia de preşedintă a Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, astăzi, în cadrul Adunării Generale de alegeri a forului naţional, desfăşurată la Complexul Olimpic ”Sydney 2000” de la Izvorani, potrivit site-ului oficial al organizaţiei.

Campioana olimpică de la Atena este aleasă în această funcţie, pe care o ocupă din 2013, pentru a treia oară consecutiv.

Alături de Camelia Potec, echipa aleasă tot cu unanimitate de voturi este compusă din vicepreşedinta Diana Iuliana Mocanu Adetu şi şase membri ai Biroului Federal, Carmen Bunaciu, Răzvan Ionuţ Florea, Ion Bădescu, Dan Ardelean (toţi la înot), Florin Avasiloae (sărituri în apă) şi Marius Mihail Grigore (pentatlon modern). Din Biroul Federal mai fac parte, ca membri de drept, conform statutului FRNPM, Daniela Mihaela Ilieş – contabil şef – şi Silviu Vasile Anastase – antrenor federal de înot.

După alegeri, noul Birou Federal s-a întrunit, tot azi, în prima sa şedinţă, prilej cu care Matei Giurcăneanu a fost numit în funcţia de secretar general.

Ultimele stiri

Premieră în România: organizăm Campionatul European de Tenis de Masă

Pentru prima dată, România organizează cea mai importantă competitie europeană a anului, 2021 GAZPROM  European Table Tennis Team Championships....

Mai multe articole din aceeasi categorie