joi, iunie 13, 2024
24 C
Craiova

Când se deschide primul magazin Lefties din România. Brandul Inditex se lansează la Promenada Mall Craiova

Primul magazin Lefties din România, brand al gigantului fashion Inditex, va fi lansat, luna viitoare, la Promenada Mall Craiova. Potrivit economedia.ro, Lefties se va deschide în data de 5 octombrie, în noul mall din Craiova, tot atunci compania lansând și magazinul online.

Anunțul a fost făcut inițial de Fortim Trusted Advisors, în urmă cu o săptămână: „Există și branduri noi de magazine, care intră pentru prima dată în Romania. Cel mai așteptat este Lefties, cu articole de îmbrăcăminte la prețuri reduse, care face parte din rețeaua Inditex, ce deține brandurile Zara, Bershka, Pull&Bear și Stradivarius. Primul magazin Lefties se va deschide în Promenada Mall Craiova și are cel mai mare potențial de extindere“, declara Nicolae Ciobanu, Managing Partner – Head of Advisory la Fortim Trusted Advisors, membră în Alianta BNP Paribas Real Estate.

Miercuri, anunțul a fost confirmat și de grupul Inditex: „Brandul Lefties se lansează pentru clienții români în această toamnă, odată cu deschiderea primului său magazín de tip flagship în data de 5 octombrie 2023, în centrul comercial Promenada Craiova“, a anunțat compania. 

Primul magazin Lefties din România va fi la Promenada Mall Craiova. Ce branduri de renume se mai deschid aici

Printre magazinele pe care craiovenii le vor găsi în exclusivitate de luna viitoare, în Promenada Mall, se numără nume importante din zona de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, precum Peek & Cloppenburg, Nike, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Under Armour, Enzo Bertini, Mohito. Alte premiere sunt constituite de retaileri de tehnologie și software (iStyle), dar și de noile tipuri de magazine din lanțul Inditex: Zara, Bershka, Pull&Bear și Stradivarius. 

Promenada Mall Craiova, cel mai mare proiect al companiei NEPI Rockcastle finalizat în acest an, este deja full și se pregătește de marea deschidere
Promenada Mall Craiova, cel mai mare proiect al companiei NEPI Rockcastle finalizat în acest an, este deja full și se pregătește de marea deschidere

Promenada Mall Craiova este cea mai mare investiție a grupului NEPI Rockcastle deschisă în 2023: 125 de milioane de euro. NEPI Rockcastle este principalul investitor și dezvoltator de proprietăți comerciale din Europa Centrală și de Est, iar în primele șase luni ale acestui an a realizat un profit de aproape 260 de milioane de euro. În România, compania deține 25 de centre comerciale.

Citește și: Promenada Mall duce Craiova în topul orașelor din țară cu cele mai multe spații moderne de retail

Ultimele stiri

13 iunie – Ziua Eroilor și Înălțarea Domnului

La 13 iunie 2024, odată cu sărbătoarea creştină a Înălţării Domnului, la 40 de zile de la Sfintele Paşti,...

Mai multe articole din aceeasi categorie