Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Cand Universitatea Craiova si FCSB se bat pe Andrei Ivan, castiga un club din strainatate! Vezi declaratiile oficialilor de la viitoarea echipa a lui Ivan! Scapa de cosmarul din Rusia!

Unul dintre cei mai iubiti jucatori crescuti in Oltenia, Andrei Ivan a ajuns la Krasnorad în iulie 2017, dar nu s-a impus în Rusia și ar putea pleca în această vară. Talentatul jucator a avut discutii atat cu Universitatea Craiova, pentru a reveni la alb-albastri, cat si cu cei de la FCSB. Pana la urma, se pare ca Ivan va juca tot in strainatate.

Potrivit presei din Austria, Rapid Viena îl urmărește pe atacantul de 21 de ani și l-ar putea împrumuta pentru un sezon, fiind lăudat de conducerea echipei austriece.

“Poate juca pe mai multe poziții, în flanc sau în centrul atacantului. Este un fotbalist foarte bun. L-am dori, dar într-o manieră pe care să ne-o putem permite”, a declarat Fredy Bickel, directorul sportiv al celor de la Rapid Viena.

Ivan a jucat doar 10 meciuri pentru Krasnodar, marcând un gol. Atacantul mai are patru ani de contract cu rușii de la Krasnodar, iar cota lui pe transfermarket.com este de 1,2 milioane de euro.

Rapid Viena a terminat campionatul Austriei pe locul 3 și va juca în preliminariile Europa League.

Atacantul, care are 6 selecţii în naţionala României, este considerat soluţia ideală pentru ofensiva celor de la Rapid Viena, care urmează să înainteze o ofertă.

3 milioane de euro a plătit Krasnodar pentru serviciile lui Andrei Ivan în vara trecută, iar suma este considerată prea mare pentru un club ca Rapid Viena. De aceea, austriecii vor face o ofertă de împrumut, cu opţiune de cumpărare. “Ne permitem să îl împrumutăm, iar apoi poate îl vom cumpăra”, a mai afirmat Bickel.

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of