Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Cantareata Anca Pop a murit cazand cu masina in Dunare la Svinita, Judetul Mehedinti! Artista a derapat intr-o zona fara parapet si a plonjat in fluviu!

Cântăreaţa Anca Pop s-a stins din viaţă după ce a căzut cu maşina în Dunăre, la Sviniţa, in Judetul Mehedinti. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi ai Poliţiei Judeţene Mehedinţi, tânăra ar fi derapat într-o zonă fără parapet şi a plonjat în apă, nereuşind să se salveze.

Potrivit poliţiştilor, la volanul autoturismului se afla o femeie de 34 de ani din Moldova Nouă (judeţul Caraş-Severin). Surse din poliţia de frontieră precizează că este vorba despre cântăreaţa Anca Pop, iar documentele găsite în maşină confirmă acest lucru.

Cinci echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentelor Orșova şi Drobeta Turnu Severin au intervenit, începând cu ora 17.00, cu trei autospeciale cu apă și spumă, o ambulanţă SMURD şi o autospecială pentru transport scafandri, pentru scoaterea unei persoane decedate dintr-un autoturism căzut în fluviul Dunărea, pe DN 57, pe raza localităţii Svinița. Scafandrii au scos din autoturismul căzut în apă şoferiţa decedată. Autoturismul a fost scos cu ajutorul unui utilaj al SDN Orșova. La intervenție a participat și o ambarcațiune din cadrul Poliției de Frontieră Svinița.

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of