luni, mai 27, 2024
22.9 C
Craiova

Cantautorul George Nicolescu a murit. Avea 74 de ani

Vestea morții cantautorului George Nicolescu a venit marți, 26 martie 2024, Andrei Păunescu fiind cel care a postat un mesaj, pe Facebook.

„S-a stins George Nicolescu. Familia rămasă aici mi-a permis să vă dau vestea. Abia împlinise 74 de ani pe 12 martie. „Viaţa noastră unde e, viaţa noastră ce-aţi făcut cu ea?””, a scris Andrei Păunescu pe Facebook, conform G4 Media, care citează News.ro. La scurt timp au reacționat și mai mulți colegi de breaslă, dar și reprezentanții Asociației Naționale a Nevăzătorilor, George Nicolescu fiind un membru marcant al acestei asociații. „Vocea de aur care a lansat celebrul cantec „Eternitate”, de George Grigoriu. Drum lin către stele, în eternitate, George!”, a scris compozitorul Ionel Tudor.

„Ca de la ploieştean la ploieştean, astăzi, când domnia sa a trecut la cele veşnice, las şi eu aici un fragment în memoria celui ce a fost interpretul şi artistul senzaţional al acestei capodopere muzicale, #GeorgeNicolescu!!!”, a scris și Cezar Ouatu, acesta postând un video în care interpretează melodia „Eternitate”.

„Cu profund regret vă anunţăm că astăzi a plecat dintre noi îndrăgitul artist George Nicolescu (12 martie 1950-26 martie 2024), prezenţă de excepţie pe scena muzicii româneşti şi personalitate marcantă a comunităţii nevăzătorilor. Suntem cu sufletul alături de familia îndoliată. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Drum lin, dragul nostru prieten!”, este mesajul postat de Asociaţia Nevăzătorilor din România.

„George Nicolescu a intrat în ETERNITATE… Solistul nevăzător s-a stins la vârsta de 74 de ani. Vocea de aur care a lansat celebrul cântec „Eternitate” le cântă, acum, îngerilor” a anunțat și Electrecord.

Ultimele stiri

FOTO: Ce poveste! A renunțat la karate să devină campioană la triatlon!

La 14 ani, Tunde Crișan a câștigat primul Campionat de SuperSprint la care a participat, învingând și fete de...

Mai multe articole din aceeasi categorie