duminică, februarie 28, 2021
5.6 C
Craiova

Cât plătește Primăria Slatina extinderea rețelei de gaze pe două străzi

Primarul Slatinei, Emil Moț, a făcut publice sumele pe care municipalitatea le va achita din buget pentru extinderea rețelei de gaze pe două străzi din oraș. Suma depășește 230.000 de lei.

„O problemă importantă a numeroase familii care locuiesc pe străzile Lacului și Poenii va fi soluționată, ca urmare a implicării autorităților locale slătinene.

Săptămâna aceasta, în ședința Consiliului Local al Municipiului Slatina au fost aprobate două proiecte de hotărâre pe care le-am inițiat pentru a veni în sprijinul cetățenilor din aceste zone.

Aceste proiecte vizează extinderea conductei de gaze naturale cu 170 ml pe strada Lacului și, respectiv, 300 ml pe strada Poenii.

Ambele obiective de investiții vor beneficia de cofinanțare din bugetul local al municipiului, pentru realizarea acestora urmând a se încheia contracte cu Engie Romania – Distrigaz Sud Rețele SRL București.

Pentru strada Lacului, valoarea estimată a investiției este de 54.214,02 lei cu TVA din care 1084,09 lei cu TVA vor fi suportați de Engie Romania SA și 53.129,93 lei cu TVA din bugetul local al municipiului Slatina iar pentru strada Poenii, valoarea estimată a investiției este de 180.780,04 lei cu TVA, din care 3.615,22 lei cu TVA suportată de Engie Romania SA, diferența de 177.164,82 lei cu TVA urmând a fi contribuția unității administrativ teritoriale Slatina”, a transmis Emil Moț.

Ultimele stiri

Polițiștii șpăgari de la Olt, ajutați de Curtea de Apel Craiova: flagrantul e respins!

Probele prin care era dovedit flagrantul în cazul celor patru polițiști șpăgari de la Poliția Rutieră Olt au fost...

Mai multe articole din aceeasi categorie