luni, iunie 24, 2024
26.7 C
Craiova

Cătălin Rotea le aduce pe Antonia și Marcela Fota la Balș

Primarul din Balș, Cătălin Rotea, a anunțat că pe 7 și 8 septembrie va avea loc în oraș un eveniment care se va bucura de mare succes: cel mai mare concert care ținut vreodată în Balș și pentru care Primăria scoate din casierie 120.000 de lei.

„Când am avut evenimentul de 1 iunie am văzut nevoia oamenilor de a-și petrece timpul liber. Este ceea ce m-a determinat ca pe 7 și 8 septembrie, când e Târgul de Sfânta Marie Mică, eveniment traditional care are peste 50 de ani și care anul trecut nu s-a ținut, din cauza pandemiei, să organizez pe de o parte bâlciul, care se va ține în zona Târgului, și pe de altă parte un eveniment pe platoul de la Casa Tineretului. Vor fi concerte, zonă de street food. Încă nu sunt gata listele cu participanți, dar ca nume de marcă vor fi Antonia și Dorian Popa”, a spus Cătălin Rotea. Nu va fi doar muzică ușoară, ci și populară. Primarul din Balș a enumerat și aici două nume – Doina Oltului și Marcela Fota. „Cred că vor veni câteva mii de oameni. Pentru că am văzut nevoia oamenilor de a avea și distracție. Evaluarea întregului eveniment – cu scenă, cu artiști, cu tot – este de 120.000 de lei. Nu e mult, nici puțin. Poate mai făceam două locuri de joacă, dar am simțit că după un an și jumătate de pandemie oamenii simt nevoia de așa ceva. Este cel mai important concert care s-a ținut vreodată în Balș”, a mai punctat primarul, la un post local de televiziune.

Ultimele stiri

FOTO/OLT: Tenis de masă. Trei medalii pentru sportivii CSM Slatina la Top 16

Trei din cei patru sportivi ai Clubului Sportiv Municipal Slatina, participanți la competiția Top 16, care s-a desfășurat în...

Mai multe articole din aceeasi categorie