duminică, iulie 3, 2022
26.8 C
Craiova

„Cățelul devine leu”. Dinamovistul Dan Nistor a semnat cu Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a anunțat că l-a transferat pe dinamovistul Dan Nistor, pentru suma de 275.000 de euro.

Fanii s-au grăbit să îi ureze succes:

„Din cățel, leu.

Bine ai venit la UNIVERSITATEA CRAIOVA , DAN NISTOR ! Suntem bucuroși de a va anunta din nou primii despre transferuri ! Deschidem campania de achizitii din aceasta iarna prin achizitionarea mijlocasului Dan Nistor ,cu suma de 275.000 de euro ,el fiind si fostul capitan al unei echipe mediocre din Romania si anume Fc Saftica !
Iti dorim mult succes Dane , te primim cu bratele deschise , nu ne dezamagi!💙”, scriu suporterii Universității.

Nistor are 32 de ani, este din Rucăr, Argeș, și și-a început cariera în 2005, ca junior pentru CS Rucăr. Între 2008 și 2018 a făcut parte din mai multe echipe, inclusiv Pandurii, CFR Cluj și Dinamo.

Noua achiziție a Craiovei va participa la cantonamentul echipei, din Turcia. El va primi la instalare 120.000 de euro și un salariu de 14.000 de euro pe lună.

Avea contract până anul viitor

Interesant este că, în urmă cu un an și jumătate, Dinamo anunța că Dan Nistor va rămâne mult și bine la echipă:

„OFICIAL. Dan Nistor la Dinamo până în 2021

FC Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial al clubului, www.fcdinamo.ro, că fotbalistul Dan Nistor a semnat în această după-amiază un nou contract cu clubul din Ștefan cel Mare, valabil până la 30 iunie 2021.
Căpitanul roș-albilor a marcat 3 goluri în 10 partide disputate în acest sezon competițional și a adunat 64 de meciuri pentru Dinamo în toate competițiile.
FC Dinamo București îi mulțumește pe această cale agentului jucătorului, Lucian Marinescu, pentru susținerea demonstrată încă o dată față de clubul din Ștefan cel Mare”.

Voia să fie secund

Mai mult, Dan Nistor anunța că nu pleacă din Ștefan cel Mare și că își dorește ca după retragere să devină antrenor secund al echipei.

Situația financiară a clubului lui Negoiță se pare că este departe de a se redresa, astfel încât fotbalistul a renunțat la toate planurile cu „câinii roșii” și acceptat oferta din Bănie.

Craiova se află în acest moment pe locul 4 în clasamentul Ligii I, cu 37 de puncte, iar Dinamo pe 9, cu 28.

Ultimele stiri

La mulți ani, Slatina ❗

Televiziunea Euro Oltenia Info a fost alături de slătineni la aniversarea celor 43 de ani de la trecerea orașului...

Mai multe articole din aceeasi categorie