Caz incredibil la Ambulanta Corabia! Soferii de pe masini intarziau intetionat la cazurile grave ca sa ciupesca bani la decont! Procurorii ii acuza de moartea a 8 persoane!

Romania este socata de cazul celor 18 soferi de Ambulanta din Corabia care au condamnat la moarte 8 persoane, dupa cm au concluzionat procurorii! Inumani si fara pic de constiinta, respectivii intarziau intentionat la solicitarile pacientilor, astfel incat sa nu strice media de consum de carburant si sa piarda bani la decontarea benzinei! Mai mult, zi de zi, soferii din Corabia furau din rezervoare! În acest moment din cei 18 șoferi câți are angajați ambulanța, 16 sunt practic suspendați și plasați sub control judiciar. 

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a luat atitudine imediat si a declarat pentru postul TV Digi24:

“E o anchetă începută în 2015 care s-a soldat cu punerea sub control judiciar mai multor conducatori auto din cadrul ambulanței Corabia, situație care ne pune într-o postură dificilă în sensul în care cei de la ambulanța Corabia au trebuit să își ia toate măsurile astfel încât să își asigure turele. Serviciul de Ambulanță trebuie să funcționeze. Aștept finalizarea anchetei. Cred că e imatur să spunem că au fost decese din cauza întârzierilor voite.

Aștept finalizarea anchetei. În același timp vom sesiza Colegiul Medicilor vizavi de afirmațiile procurorilor. E puțin hazardat în acest moment să spunem că au fost decese din aceste motive.

Managerii de ambulanță trebuie să își respecte fișa postului. Printre alte atribuții, au și aceste atribuții de a verifica gestiunea economico-financiară.

Deja mi se pare o chestiune foarte urâtă. Ne-am obișnuit cu toții să ciupim”.

 

 

 

 

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of