vineri, iunie 14, 2024
17.8 C
Craiova

Cazul răpirii din Caracal: detalii despre relația celor doi și ordinul de protecție emis contra lui

Zeci de polițiști din Olt s-au mobilizat ieri dimineață pentru a scăpa din ghearele unui răpitor o tânără din oraș. Un cetățean care a văzut cum o femeie este luată cu forța și urcată într-o mașină în fața primăriei din Dobroșloveni a sunat imediat la 112 să anunțe cele petrecute. „Traumatizați” de celebrul caz al fetelor răpite, polițiștii au pornit imediat pe urmele mașinii. În cele din urmă l-au prins și l-au reținut pe bărbat. Nu mică le-a fost mirarea când au aflat că femeia solicitase un ordin de protecție împotriva lui, valabil încă până luna viitoare. El se află acum în arest, dar cele 24 de ore expiră azi. Polițiștii speră ca tot efortul lor să nu fi fost în zadar, mai ales că au aflat că tânărul nu e ușă de biserică, ci e cunoscut și de polițiștii din alte state europene.

O iubire cu năbădăi

Cei doi au fost iubiți mai mult timp, după care au început să se certe și din punctul ei de vedere relația devenise toxică. A cerut ordin de protecție împotriva lui și l-a obținut. După care, a plecat din țară, în Grecia. Numai că între timp, cu tot ordinul, cei doi au mai vorbit. Polițiștii se tem că femeia va trece cu vederea peste episodul răpirii. Cuvântul ei va cântări greu astăzi în decizia judecătorului. Polițiștii olteni speră ca bărbatul să stea 30 de zile după gratii. El e acuzat de lipsire de libertate și încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile dispuse. La urma urmei, dacă e lăsat în pace, ce rost mai are să emiți astfel de ordine de protecție? „Noi ne-am dori să îl vedem după gratii, măcar pentru tot efortul nostru de ieri, toată mobilizarea pentru a-l prinde. Probabil că vor fi aduse la cunoștința judecătorului și faptele din alte state europene, din câte știm ar fi suspect de furt”, au declarat pentru euroolteniainfo.com surse judiciare.

„În continuarea cercetărilor, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal au dispus reținerea bărbatului de 31 de ani, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsite de libertate și încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile dispuse, pe numele bărbatului fiind deja emis un ordin de protecție de către instanța de judecată, pe o perioadă de 6 luni, cu valabilitate până în luna noiembrie 2021”, a declarat ieri purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

 

Ultimele stiri

Campioana europeană la tenis de masă, muză pentru iubitul handbalist!

Pentru a sărbători “Ziua mondială a fotografiei în natură”, multimpla campioană la tenis de masă, Andreea Dragoman, și-a pus...

Mai multe articole din aceeasi categorie