miercuri, iunie 29, 2022
34.5 C
Craiova

Cea mai modernă sală de fitness din Oltenia e la Slatina

Aparate cu ecran led incorporat, echipamente multifincționale pentru toate grupele de mușchi sau biciclete verticale și orizontale – sunt doar câteva dintre dotările pe care TTW Sports Club Slatina le-a pregătit, de azi, pentru iubitorii de mișcare și nu numai. Investiția este destul de mare și sala este în acest moment cea mai modernă din Oltenia. Practic, toate echipamentele vechi au fost schimbate.

„Mă bucur să vă anunț că redeschidem sala de fitness la capacitate maximă. După câteva zile în care s-a lucrat până seara târziu, toate aparatele sunt puse în funcțiune. Veți găsi la noi 8 benzi de alergare profesionale ( ecran led incorporat) ; bicicelete noi verticale și orizontale ; treaptă rulantă profesională, aparat eliptic și multe altele multifuncționale pentru toate grupele de mușchi. Pentru alte detalii vă așteptăm în cadrul clubului nostru”, a anunțat managerul sălii, Radu Voinea.

TTW Sports Slatina este deschisă tuturor celor care vor să aibă un stil de viață sănătos, să slăbească sau să se mențină în formă. Există antrenori personali și programe pentru orice tip de client. Toate detaliile, AICI.

Antrenorul Valentin Eremencu spulberă un mit

Invitat într-o emisiune la Euro Oltenia, unul dintre antrenorii de la TW Sports a făcut precizări importante: „Să spulberăm un mit. Nu este adevărat că lucrând abdomene scapi de burtă sau de țesutul adipos. Făcând abdomene, dezvolți țesutul muscular care se află sub țesutul adipos. De burtă scapi numai lucrând la bandă, bicicletă, alergând, făcând mișcare strict cardiopulmonară, cardiovasculară și având foarte mare grijă la alimentație. Plus somn de calitate, de minim șase ore. Este nevoie de recuperare și este esențial un echilibru între antrenament, alimentație și recuperare”, a spus Valentin.

Un alt detaliu important: „La recepție ești îndrumat, în funcție de mai multe repere. Tu alegi ceea ce îți dorești. Există opțiunea de a lucra alături de un antrenor personal. Cel mai important e să depășești momentul de jenă. Trebuie să înțeleagă toți că noi vrem ca fiecare să aibă rezultate. Nu s-a întâmplat niciodată ca cineva să râdă de cineva care a venit la sală”.

Foto: Managerul Radu Voinea și antrenorul Valentin Eremencu

Valentin Eremencu are o experiență de peste 12 ani in sport și este personal trainer la TTW Sports Club Slatina. Este acreditat de Wellzone Fitness Academy, instructor fitness si aerobic acreditat de Ministerul Educației și al Muncii. Deține centură neagră la Karate și este instructor de Tae-bo, body combat, kick boxing.

 

 

Ultimele stiri

Vâlcea: 70 de persoane au coborât din tren după ce locomotiva a luat foc

Aproximativ 70 de persoane s-au autoevacuat, azi, dintr-un tren care circula pe ruta Sibiu - Râmnic, după ce locomotiva...

Mai multe articole din aceeasi categorie