Centre de prim-ajutor în zonele aglomerate din Slatina

Primăria Slatina a amplasat în mai multe puncte aglomerate din oraș containere de prim-ajutor. Vestea bună e că vor rămâne pe loc și pe timp de iarnă. Potrivit unui comunicat al Primăriei, containerele funcționează ca Puncte de informare și asistență medico-socială (puncte temporare de lucru ale Direcției Asistență Socială Slatina) în trei zone intens circulate din municipiul Slatina: Fântâna Speranței, Zahana și Poliția circulație.

„Aceste puncte oferă tuturor celor care le trec pragul servicii de prim-ajutor și informații generale despre activitatea desfășurată de autoritatea publică locală.

Vă aducem la cunoștință faptul că spațiile, dotate corespunzător (climatizare, truse de prim ajutor, dozatoare de apă, etc.) vor funcționa, în principal, în condiții de avertizare meteorologică, atât în sezonul cald cât și în sezonul rece, oferind consiliere și asistență medicală specifică.

În sezonul rece se pot oferi inclusiv ceai cald și pături. În ambele sezoane va fi un loc în care cetățenii care trec prin preajmă și nu se simt bine se pot odihni și primi asistenta necesară”, a transmis municipalitatea.

Articole asemanatoare