luni, mai 27, 2024
22.9 C
Craiova

Cezar Drăgoescu, candidatul USR pentru președinția Consiliului Județean Dolj!

Cezar Drăgoescu, liderul USR Dolj, este candidatul partidului pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dolj la alegerile locale din 9 iunie.

În urma Conferinței Județene a Filialei USR Dolj, care a avut loc duminică, 17 martie, ne bucurăm să anunțăm că Cezar Drăgoescu a fost ales drept candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dolj din partea USR“, a anunțat USR Dolj, într-un comunicat.

Cezar Drăgoescu este președintele filialei județene USR Dolj și a demonstrat pe parcursul celor 8 ani petrecuți în partid angajamentul ferm față de valorile și principiile USR, se mai arată în comunicat. Drăgoescu este consilier local din 2020 și este liderul consilierilor locali USR din cadrul CL Craiova

De departe cel mai vocal consilier din Consiliul Municipal Craiova, Cezar Drăgoescu este licențiat în finanțe-bănci și are o carieră de peste 18 ani în domeniul bancar și comerț exterior si, ulterior, s-a îndreptat către zona de antreprenoriat. Prin prisma acestei experiențe acumulate în mediul privat, viziunea sa asupra dezvoltării județului nostru este una modernă în conformitate cu necesitățile oamenilor, cu unicul scop de a îmbunătăți calitatea vieții acestora pe termen lung“, a precizat USR Dolj.

Lista completă a consilierilor județeni și programul politic județean al USR va fi prezentat în cadrul unei conferințe de presă, care va avea loc în viitorul apropiat, a mai anunțat USR Dolj.

Citește și: E oficial. USR atacă Primăria Craiova cu o femeie! Cu cine se va lupta Olguța Vasilescu

Ultimele stiri

Sală nouă de sport pentru elevii Școlii Gimnaziale „Gheorghe Țițeica“

Peste 1.000 de elevi ai Școlii Gimnaziale „Gheorghe Țițeica” din Craiova vor beneficia de o sală nouă de sport....

Mai multe articole din aceeasi categorie