vineri, mai 24, 2024
14.8 C
Craiova

Cezar Drăgoescu și-a depus candidatura la președinția Consiliului Județean Dolj

Cezar Drăgoescu, președintele USR Dolj, a intrat, oficial, în cursa pentru funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) Dolj. Drăgoescu și-a depus, marți, candidatura la președinția CJ Dolj din partea Alianței Dreapta Unită, odată cu dosarele de candidatură pentru funcțiile de consilieri județeni.

Singura alternativa reală la psd-ism comasat cu pnl-ism de această dată este Dreapta Unită. Modernizarea României trebuie să înceapă cu modernizarea satelor și comunelor, acestea fiind practic subdezvoltate întrucât de-a lungul anilor primarii PSD și PNL nu au avut niciun interes să le ofere oamenilor condiții de trai mai bune. O creștere a nivelului de trai generează o creștere a nivelului de educație, ceea ce înseamnă că oamenii nu vor mai putea fi amăgiți și înșelați de tot soiul de politruci. Acesta este motivul pentru care primarii PSD și PNL nu au niciun interes să dezvolte propriile comunități pentru că acest lucru ar duce la dispariția lor politică definitivă“, a fost mesajul lui Cezar Drăgoescu. 

Dreapta Unită este singura opțiune a celor ce doresc să trăiască cu adevărat într-o societate normală și chiar să producă o schimbare atât în vietile lor, cât și în ale copiilor lor. Dreapta Unită merge la victorie în Dolj și implicit în Craiova!“, a mai precizat candidatul Alianței Dreapta Unită la președinția Consiliului Județean Dolj.

Citește și: (VIDEO) Nu e Lia, e Emi(Lia)! Se anunță o luptă aprigă pentru Primăria Craiova

Ultimele stiri

FOTO/VIDEO: ALRO și ASCAR, sprijin substanțial pentru tinerii talentați din județul Olt. „Gala Excelenței în Artă” ar putea fi organizată, în 2025, la Paris

Asociația pentru Sprijinirea Copiilor și tinerilor Artiști din România - Duiliu Zamfirescu (ASCAR), cu sprijinul ALRO și în colaborare...

Mai multe articole din aceeasi categorie