vineri, mai 24, 2024
14.8 C
Craiova

Chesnoiu, de Ziua Tineretului: „Cea mai mare provocare, să îi convingem să aleagă România drept casă pentru viitorul lor”

Deputatul Adrian Chesnoiu (PSD) a transmis, de Ziua Națională a Tineretului, sărbătorită în fiecare an în a doua zi din luna mai, un mesaj tinerilor, subliniind totodată că obligația celor care astăzi le construiesc viitorul este să le construiască „o platformă cu perspective reale”.

„Astăzi, în Joia Mare, sărbătorim nu doar un moment cu rezonanță specială pentru noi, creștinii ortodocși, ci marcăm și Ziua Națională a Tineretului.
Este o zi dedicată celor care vor construi România de mâine.
Cu entuziasmul și visurile lor ne alimentăm prezentul și avem obligația să facem ca realitatea să fie o platformă cu perspective reale care să le ofere șansa să își valorifice potențialul”, a scris deputatul social-democrat pe contul său de Facebook.

„Setați-vă obiective, fiți îndrăzneți!”

Chesnoiu a mai atras atenția că de modul cum se preocupă astăzi adulții de viitorul noii generații depinde decizia tinerilor de a rămâne în țară.
„Cred că cea mai mare provocare a noastră este să îi convingem să aleagă România drept casă pentru viitorul lor. De modul cum noi proiectăm astăzi acest viitor depinde șansa noastră ca națiune să ne păstrăm valorile acasă”, a mai scris Chesnoiu.
Fostul ministru Adrian Chesnoiu le-a transmis și un mesaj tinerilor, dorindu-le „să găsească echilibrul între aspirațiile profesionale și viața personală, să aibă măsură în toate și să aibă curajul să viseze”.
„Setați-vă obiective, fiți îndrăzneți și încrezători în voi!
Învățați din experiențe, trăiți și nu vă temeți de eșecuri. Numai cine nu încearcă nu va avea șanse de reușită!
La Mulți Ani!”, a încheiat deputatul.

Sursa foto: Facebook Adrian Ionut Chesnoiu

Ultimele stiri

FOTO/VIDEO: ALRO și ASCAR, sprijin substanțial pentru tinerii talentați din județul Olt. „Gala Excelenței în Artă” ar putea fi organizată, în 2025, la Paris

Asociația pentru Sprijinirea Copiilor și tinerilor Artiști din România - Duiliu Zamfirescu (ASCAR), cu sprijinul ALRO și în colaborare...

Mai multe articole din aceeasi categorie