marți, august 9, 2022
34.5 C
Craiova

Chestorul Claudiu Bejan, fost șef al Administrației Penitenciarelor, a fost găsit mort în hotel

Astăzi, în jurul orei 12.20, polițiștii Secției 1 au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o cameră de hotel situat pe bulevardul Mamaia, a fost găsit un bărbat decedat.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat, de 54 de ani. Este vorba de fostul director al Penitenciarului Poarta Albă, Claudiu Cătălin Bejan. Acesta era în prezent director de cabinet la Corpul de Control al Prim-Ministrului.

În trecut a ocupat şi alte funcţii importante în stat. A fost chestor de poliţie şi directorul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor. Atât reprezentaţii Ministerului Justiţiei cât şi cei ai Corpului de Control al Prim Ministrului au transmis condoleanţe familiei.

„Ministerul Justiției își exprimă regretul pentru trecerea în eternitate a domnului chestor de poliție penitenciară (r) Cătălin Claudiu BEJAN, fost director general al Administrației Naționale a Penitenciarelor.

Pe parcursul activității sale, sistemul penitenciar românesc a cunoscut o reală dezvoltare, cariera domniei sale constituind un reper pentru corpul profesional al polițiștilor de penitenciare.
Dumnezeu să-l odihnească!

Sincere condoleanțe familiei îndoliate!”, a transmis Ministerul Justiției

Pe trupul neînsuflețit nu au fost constatate urme vizibile de violență. Bejan era însă cunoscut cu mai multe probleme de sănătate, mai ales cu probleme cardiace. Același surse au precizat că Claudiu Bejan ar fi murit în urma unui infarct. Cadavrul a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale.

 

Ultimele stiri

Ministerul Sănătăţii: Peste 9.800 de cazuri noi de COVID-19; rata de infectare în Capitală – 9,62

Un număr de 9.864 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de...

Mai multe articole din aceeasi categorie