marți, martie 2, 2021
12.9 C
Craiova

Cicâldău, după victoria cu Dinamo: „Am bătut slab penalty-ul. Am avut noroc”

Universitatea Craiova a învins aseară, pe Arena Națională, Dinamo București, cu 1 la 0, gol marcat în minutul 28 de Alexandru Cicâldău, din penalty. Formația antrenată de Cristiano Bergodi ajunge astfel la 7 victorii consecutive.

„Ne-am urmărit scopul de a lua cele 3 puncte, am reuşit să deschidem scorul şi după am încercat să ne apărăm punctele. Mă bucur că a intrat mingea în poartă, am bătut slab penalty-ul, dar e bine că am avut noroc.  

Ne lipsesc foarte mult Koljic şi Mihăilă, erau doi jucători foarte buni şi esenţiali pentru echipă, dar vedeţi ca echipa… Reuşim de fiecare dată lucruri frumoase îmrepună. Eliminarea din Europa a fost o greşeală din care am învăţat foarte multe, iar pierderea campionatului în ultima etapă ne-a ambiţionat foarte mult.

Încerc să fiu din ce în ce mai bine, am acea problemă, am avut o vacanţă foarte scurtă, e al doilea an la rând când păţesc aşa şi încerc de la meci la meci să fiu mai bine fizic.” a declarat Cicâldău după derby-ul cu Dinamo.

Universitatea Craiova este în fruntea Clasamentului Ligii I, cu 21 de puncte, urmată de CFR Cluj, care are 15 puncte. Dinamo este acum pe locul 14, cu numai 5 puncte.

Ultimele stiri

PSD Olt: „O nouă dictatură se instaurează în România”

Parlamentarii PSD s-au supărat că amendamentele depuse la legea bugetului au fost respinse, prin urmare spun că guvernul conduce...

Mai multe articole din aceeasi categorie