duminică, iunie 23, 2024
32.3 C
Craiova

Cinci cartiere din Craiova, fără apă caldă și căldură de la noapte

Cinci cartiere din municipiul Craiova rămân fără apă caldă și căldură de la noapte. Este vorba de cartierele Brazda lui Novac, George Enescu, Centru, Calea Bucureşti şi 1 Mai, care nu vor avea căldură și apă caldă până vineri, 27.10.2023.

Din cauza unor probleme apărute la reţeaua de furnizare a agentului termic primar, Societatea Electrocentrale Craiova SA anunţă întreruperea furnizării agentului termic. Întreruperea furnizării agentului termic primar va avea loc în perioada 25.10.2023, ora 01.00 – 27.10.2023, ora 16.00 pentru lucrări de mentenanţă“, a anunțat SE Craiova.

Potrivit sursei citate, sistarea furnizării agentului termic se face în scopul prevenirii unei avarii. „Conducerea societăţii transmite scuzele de rigoare locuitorilor municipiului Craiova pentru disconfortul produs şi îi asigură că vor fi făcute toate eforturile pentru finalizarea lucrărilor şi reluarea agentului termic în cel mai scurt timp posibil“, a mai precizat conducerea SE Craiova.

Ultimele stiri

FOTO/OLT: Tenis de masă. Trei medalii pentru sportivii CSM Slatina la Top 16

Trei din cei patru sportivi ai Clubului Sportiv Municipal Slatina, participanți la competiția Top 16, care s-a desfășurat în...

Mai multe articole din aceeasi categorie