Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Circ ca la nunta in Parlament! Opozitia a venit cu microfon si boxe ca sa ii dea jos de la sefia Camerei Deputatilor pe Liviu Dragnea si Florin Iordache!

Politicienii nostri continua sa se joace! Astazi au facut un circ de zile mari in Camera Deputatilor. Liberalii au cerut revocarea președintelui Liviu Dragnea și chiar au ales un nou președinte de ședință din partea PNL, vicele Marinel Pirtea.

Acesta a anunțat demiterea lui Liviu Dragnea, precum și a lui Florin Iordache, cel care a condus lucrările Camerei.

Înlocuirea celor doi nu este, evident, recunoscută de către social-democrați, care acuză opoziția că a făcut doar o mascaradă.

Opoziția și-a mobilizat deputații, iar la începutul ședinței de plen a venit cu propunerea de revocare din funcție a lui Liviu Dragnea. Acesta nu a fost prezent în sală.

Opozitia a venit cu un microfon separat si cu boxe astfel incat sa il puna pe vicepresedintele Marilen Pirtea in postura de a conduce sedinta. Acesta a decis la un moment dat chiar supunerea la vot a demiterii lui Dragnea si Iordache, decizie care a fost ignorata de PSD si ALDE.

Eugen Nicolicea i-a contrazis pe liberali și a declarat că în plenul Camerei  Deputaților nu a avut loc niciun vot împotriva lui Liviu Dragnea. Social-democratul susține că s-a încălcat regulamentul, iar votul despre care se vorbește a făcut parte dintr-o “șuetă”.

“Nu a existat niciun vot în cadrul ședinței și ulterior, la o mică adunare, la o șuetă poți să zici orice. Subiectul zilei de astăzi este încălcarea regulamentului nu dacă a fost sau nu majoritate. S-a dat un vot care nu a fost înregistrat. (…) Dacă vă aduceți aminte, în 2012, toate instituțiile internaționale au spus că schimbarea și atacul asupra anumitor instituții, cum au fost cele două funcții de președinte la Camera Deputaților, apoi la Avocatul Poporului, este o tentativă de lovitură de stat. Mulți dintre cei care au fost acuzați atunci și și-au pus cenușă în cap în fața organismelor internaționale, acum participă iar la înlăturarea unui președinte, la atacuri asupra Guvernului Eu aștepta ca instituțiile naționale să acționeze la aceeași manieră”, a declarat Eugen Nicolicea.

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of