sâmbătă, august 13, 2022
21.2 C
Craiova

Circulaţie restricţionată pe A1 Bucureşti-Piteşti, DN 7CC şi DN 67 (în Vâlcea)

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a anunţat că, astăzi, 2 august, pe sensul către Capitală al autostrăzii A1 București – Pitești, pe tronsonul kilometric 31+500 de metri – 28, se restricționează a doua bandă pentru a permite colectarea nisipului din zona mediană. Lucrările vor avea loc până la ora 15.00.
Și în județul Vâlcea, din cauza unor lucrări, se circulă cu restricție, astfel:

DN 7CC, între kilometrii 3+800 de metri- 6, pe raza localității Păușa. Se lucrează la frezare și asternere covor asfaltic, între orele 17.00 – 6.30. Circulația rutieră se desfășoară pe un fir, dirijată de piloți de circulație;
DN 67, între kilometrii 169 – 174, pe raza localității Bârlogu – Bunești. Se lucrează la reparații asfaltice, până la ora 18.00. Circulația rutieră se desfășoară pe un fir, dirijată de piloți de circulație.
Conducătorii auto trebuie să respecte semnificația semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum.

Ultimele stiri

20 de trenuri electrice vor circula în România. Craiova este inclusă în rute

Autoritatea pentru Reformă Feroviară anunță, joi, deschiderea seriei achizițiilor de material rulant prin Planul Național de Redresare și Reziliență...

Mai multe articole din aceeasi categorie