joi, ianuarie 27, 2022
-2.3 C
Craiova

Compania de Apă Olt are lucrări în desfășurare în 20 de localități

Compania de Apă Olt a deschis șantiere în 20 de localități din județul Olt, unde se lucrează la reabilitarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare, în cadrul proiectului cu finanțare europeană „Dezvoltarea infrastructurii de apă si apă uzată în județul Olt în perioada 2014-2020″.

În acest moment se lucrează în Slatina, Piatra- Olt, Drăgănești-Olt, Scornicești, Potcoava, Ganeasa, Vișina, Șerbănești, Crampoia, Daneasa, Balteni, Perieți, Schitu, Gostavatu, Babiciu, Scarisoara, Rusanesti, Tia Mare, Izbiceni și Giuvarasti.

Sunt lucrări complexe, executate la mare adâncime, în anumite locuri până la 5-6 metri.

În funcție de zona unde se excaveaza și de compoziția solului, pot să apară și surpări de teren, toate aceastea cauzând disconfort cetățenilor care locuiesc în zonele unde se lucrează.

În plus, din cauza ploilor din ultimele săptămâni, lucrările au stagnat, dar vor fi reluate atunci când vremea va permite, anunță compania.

„Firmele de construcții care execută aceste lucrări au obligația să aducă străzile la stadiul inițial. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, dar lucrările pe care le facem azi sunt pentru confortul și siguranța de mâine!

Compania de Apă Olt va investi, în următorii doi ani, 241.491.807 euro, fonduri europene, în 25 de localități din județul Olt.

Rețelele de alimentare cu apă se vor extinde pe 221 de kilometri, iar 96,5 km rețele de distribuție se reabilitează.

Rețelele de canalizare se vor extinde cu 259 kilometri și se vor reabilita pe 38 de kilometri”, se mai arată în comunicatul Companiei de Apă Olt.

Ultimele stiri

VIDEO. Liderul Sindicatului „Aluministul” explică situația de la ALRO Slatina

Constantin Popescu, liderul Sindicatului „Aluministul” din ALRO Slatina a explicat, în cadrul emisiunii „Rațional”, ce se întâmplă la ALRO. https://www.youtube.com/watch?v=U6GOcORynUY

Mai multe articole din aceeasi categorie