joi, decembrie 9, 2021
0.4 C
Craiova

Compania de Apă Olt recomandă citirea indexului de către abonați: prea multe cazuri Covid

Compania de Apă Olt a transmis, printr-un comunicat de presă că, dat fiind numărul mare de cazuri Covid, nu se recomandă interacțiuni între clienți și angajații care citeau până acum ceasurile de apă.

„Având în vedere contextul epidemiologic, Compania de Apă Olt recomandă beneficiarilor serviciilor de alimentare cu apă și canalizare, ca, în această perioadă, să ne transmită indexul apometrului.

Autocitirea se poate face în jurul datei de 20, a fiecărei luni.

În instalații, sunt contoare de apă cu diferite tipuri de afișaj, dar citirea se face întotdeauna de la stânga la dreapta.

Indexul care trebuie citit este reprezentat de cifrele scrise cu culoarea neagră.

Indexul se poate transmite prin aplicația CAOmobile, secțiunea Index, pe site-ul caolt.ro, secțiunea Contul meu sau se poate scrie în registrele de la casieriile Companiei de Apă Olt.

Angajații Companiei de Apă Olt care se ocupă cu citirea apometrelor sunt în continuare, prezenți pe teren, dar cum numărul cazurilor de COVID-19 este în creștere, în județul Olt, dar mai ales în municipiile Slatina și Caracal, considerăm că evitarea interacțiunii lor cu clienții noștri este o măsură în plus, de siguranță.

Suntem cu toții responsabili, ne protejăm unii pe alții și depășim împreună, această perioadă dificilă!”, spun cei de la Companie.

 

Ultimele stiri

MEDICINA DENTARĂ

MEDICINA DENTARĂ MEDICINA DENTARĂ Publicată de Euro Oltenia Info pe Miercuri, 8 decembrie 2021

Mai multe articole din aceeasi categorie